• Αναζήτηση
 • Κατώτεροι των περιστάσεων

  Η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών την περασμένη Κυριακή για την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση κλόνισε ακόμη περισσότερο την πίστη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα. Ακραίοι χαρακτηρισμοί, λόγια αγοραία, μηνύματα με υπονοούμενα, απειλές, υψηλοί τόνοι και γενικώς πολιτικός λόγος κατώτερος των περιστάσεων επικράτησε κατά την πρώτη ημέρα των τριήμερων συζητήσεων. Πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι εκ των πολιτικών αρχηγών νομίζουν ότι το χειροκρότημα εντός της αιθούσης αντανακλά και τα αισθήματα εκτός αυτής.

  Κατώτεροι των περιστάσεων | tovima.gr

  Η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών την περασμένη Κυριακή για την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση κλόνισε ακόμη περισσότερο την πίστη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα.

  Ακραίοι χαρακτηρισμοί, λόγια αγοραία, μηνύματα με υπονοούμενα, απειλές, υψηλοί τόνοι και γενικώς πολιτικός λόγος κατώτερος των περιστάσεων επικράτησε κατά την πρώτη ημέρα των τριήμερων συζητήσεων.

  Πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι εκ των πολιτικών αρχηγών νομίζουν ότι το χειροκρότημα εντός της αιθούσης αντανακλά και τα αισθήματα εκτός αυτής.

  Οι περισσότεροι των πολιτών, παρακολουθώντας μια συζήτηση αυτού του επιπέδου, μάλλον εξεγείρονται και προσεγγίζουν εκείνη της πλατείας παρά στρατεύονται με τους διαπληκτιζόμενους ηγέτες και τα ασθενή κόμματά τους.
  Γνώμες
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk