Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ούρκο Πάρντο, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας των συζητήσεών του για επέκταση της συνεργασίας του στους Eρυθρολεύκους. Ο πορτιέρο των Πειραιωτών δηλώσεις του τόνισε ότι «η μεγάλη του επιθυμία είναι να μείνει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Η μεγάλη μου επιθυμία είναι να μείνω στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Πέρασα μια εκπληκτική σεζόν, οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολύ και το πρωτάθλημα ήταν κάτι εξαιρετικό για μένα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πάρντο.

Ο διεθνής πορτιέρο του Ολυμπιακού δεν θέλησε να σχολιάσει τα… του συμβολαίου, τονίζοντας πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού μετά το Πάσχα:

«Επιθυμία μου είναι να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να μιλήσω για το συμβόλαιο και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχω».

Ο κόσμος και το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούν κίνητρο για τον Πάρντο, και το μήνυμά του ήταν… ξεκάθαρο:

«Ο κόσμος είναι υπέροχος και βοήθησε πολύ στον στόχο μας. Είναι εξαιρετικό να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή».