Την επιθυμία του να εξαντλήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε στους συμπατριώτες του ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ξανά για Σισέ η Λάτσιο. Ο Γάλλος άσος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο «Canal Football Club» και οι δηλώσεις του έχουν αναρτηθεί στο «footmercato.net», μίλησε αρχικά για την πρώην ομάδα του, τη Λυών, τονίζοντας ότι: «Στην Λυών έζησα τις καλύτερες στιγμές μου. Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα και τώρα προετοιμαζόμαστε για την διαδικασία των πλει-οφ. Το πως θα πάνε τα πλει-οφ θα κρίνουν πολλά πράγματα σχετικά με την χρονιά. Προσωπικά έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα».
Όσο για την προσαρμογή στη νέα ομάδα του: «Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα. Στη Λυών είναι τα πάντα οργανωμένα και ήταν κάπως… ιδιαίτερο το να βρίσκομαι εδώ (σ.σ Ελλάδα). Έχουν λίγο παραπάνω το… ελληνικό στοιχείο (γέλια). Από την μεριά μου πάντως προσπαθώ για το καλύτερο, για να ωφελούμαι και εγώ μιας και οι απολαβές μου έχουν στηριχτεί πάνω σε μπόνους. Με δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήταν ευχαριστημένοι με την απόδοσή μου, ήθελαν να κάνουμε μια νέα συμφωνία, με πολύ λιγότερα χρήματα και εγώ συμφώνησα».
Στη συνέχεια ο Γκοβού σχολίασε την πορεία της Λυών, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λυών δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια. Αυτό είναι φυσιολογικό. Ο προπονητής γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει, έχει μεθόδους και πρακτικές που βοηθάνε την ομάδα. Είτε κάποιοι το συμπαθούν είτε όχι, από την εμπειρία μου έχω να πω ότι εργάζεται σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα».
Επιμένουν οι Ιταλοί

Στην μεταγραφική λίστα της Λάτσιο παραμένει το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ και σε περίπτωση που οι Ρωμαίοι καταφέρουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση.Σύμφωνα λοιπόν με το «calciomercato», ο πρόεδρος των Λατσιάλι θέλει να ενισχύσει σημαντικά τον ιταλικό σύλλογο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και δεν αποκλείεται να ξοδέψει αρκετά χρήματα ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενας εξ αυτών που βρίσκεται στην λίστα της Λάτσιο είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα του «calciomercato», δεν αποκλείεται ο Λολίτο (ισχυρός άνδρας των Γαλάζιων) να δώσει ένα ποσό γύρω στα 15 εκατ. ευρώ που είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου.
Υμνοι για Σισέ
Στην ανάδειξη του Τζιμπρίλ Σισέ ως πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και στις αποβολές των Καντέ και Μπουμσόνγκ, αναφέρεται γαλλική ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα, η «francefootball.fr» αναφέρει ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με τα 20 γκολ τη φετινή περίοδο ήταν για δεύτερη φορά ο πρώτος σκόρερ της ελληνικής Super League, ενώ υπάρχουν σχόλια και για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο οποίο σύμφωνα με τους Γάλλους ο συμπατριώτης τους επιθετικός… «δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του με 3-2 παρά το ότι σκόραρε».

Ακόμη, οι Γάλλοι αναφέρονται στις αποβολές των Σεντρίκ Καντέ και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, τονίζοντας ότι θα απουσιάσουν από τα πρώτα παιχνίδια των play off στα οποία ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για να εξασφαλίσει το εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League.