Βρισκόμαστε στη μέση της άνοιξης και το Πάσχα πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, παρ’ όλα αυτά το χιόνι στις πλαγιές του Παρνασσού είναι άφθονο προς χαρά όλων όσοι είναι λάτρεις του σκι.

Για να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ οι μαθητές, επ’ ευκαιρία των πασχαλινών διακοπών τους, έχοντας φυσικά μαζί τους την οικογένεια και τους φίλους τους, η εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ) και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, σε συνεργασία με τη σχολή σκιΠάππος-Μπαλντούμης, διοργανώνουν Ανοιχτό Αγώνα Σκι Ελεύθερης Συμμετοχής για παιδιά 6 έως 12 ετών, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα Κελάρια και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε εφτά κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι δημοτικού και μία για νήπια).

Ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει κύπελλο και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της σχολής Πάππος-Μπαλντούμης, ενώ μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής αλλά και πολλά άλλα δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

Μετά το τέλος των αγώνων, στους μικρούς φίλους θα προσφερθούν δροσιστικοί χυμοί και πασχαλινές λιχουδιές.

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλ. 22670 31552 από τις 10 π.μ έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. ή με email στο pappos@otenet.gr. Στη γραμματεία της σχολής μπορείτε να απευθύνεστε για συμμετοχές μέχρι και μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα, πέρα από την ημερήσια παιδική κάρτα εισόδου στο χιονοδρομικό (€ 8).

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να έχουν δικό τους εξοπλισμό και κράνος. Επισημαίνεται ότι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και όλων των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού υπάρχει ιατρός και ασθενοφόρο.