Σύμβαση 9 εκατ. ευρώ Intrasoft με την Ε.Ε.

Σύμβαση ύψους 9 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη λογισμικού στο Συμβούλιο των υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέγραψε η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom Συμμετοχών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η 4ετούς διάρκειας σύμβαση είναι η πρώτη που συνάπτει η Intrasoft International με το Συμβούλιο.

Σύμβαση ύψους 9 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη λογισμικού στο Συμβούλιο των υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέγραψε η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom Συμμετοχών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η 4ετούς διάρκειας σύμβαση είναι η πρώτη που συνάπτει η Intrasoft International με το Συμβούλιο.

Η αρχική σύμβαση είναι διετής, με δυνατότητα ανανέωσης για δύο επιπλέον έτη και ανώτατο προβλεπόμενο προϋπολογισμό 9 εκατ. ευρώ.

Η σύμβαση προβλέπει την τοποθέτηση συμβούλων πληροφορικής με υψηλή εξειδίκευση στις εγκαταστάσεις του νέου πελάτη, με σκοπό την ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, καθώς και την υλοποίηση νέου και αναβαθμισμένου λογισμικού, την υποστήριξη εφαρμογών, τη διαχείριση έργων και την εκτέλεση ολοκληρωμένου φάσματος εργασιών που αφορούν στις υποδομές.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk