«Μπαξίσι και ρεμούλα μάθαμε»

Για τον 40χρονο μπλόγκερ sykofantisbastoyni (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του «Βήματος»), ο οποίος ζει μεταξύ Κρήτης και Λονδίνου, τα πράγματα είναι πιο απλά: «Το σύστημα έχει τελειώσει. Πρώτα πτωχεύσαμε ως κουλτούρα και ως άνθρωποι. Ακολουθούμε το οθωμανικό μοντέλο, με το μπαξίσι, τη ρεμούλα και τις γνωριμίες. Οταν καταρρέεις πολιτιστικά, νομοτελειακά τελειώνεις και πολιτικά και οικονομικά» λέει. «Η κρίση αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι.

Για τον 40χρονο μπλόγκερ sykofantisbastoyni (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του «Βήματος»), ο οποίος ζει μεταξύ Κρήτης και Λονδίνου, τα πράγματα είναι πιο απλά: «Το σύστημα έχει τελειώσει. Πρώτα πτωχεύσαμε ως κουλτούρα και ως άνθρωποι. Ακολουθούμε το οθωμανικό μοντέλο, με το μπαξίσι, τη ρεμούλα και τις γνωριμίες. Οταν καταρρέεις πολιτιστικά, νομοτελειακά τελειώνεις και πολιτικά και οικονομικά» λέει. «Η κρίση αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι.Ο κόσμος εξαγριώνεται και έχει δίκιο.Τα γιαουρτώματα και οι προπηλακισμοί είναι μια απόλυτα φυσιολογική αντίδραση ενός λαού που τον έχουν μάθει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο» τονίζει. «Του έμαθες το πελατειακό σύστημα καιτώρα έρχεσαι να το καθαρίσεις καιτον βάζεις να πληρώσει το μάρμαρο… Ε,η αντίδραση είναι απολύτως νορμάλ!» λέει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk