Το απότομο σπρώξιμο με έκανε να στραβοπατήσω την ώρα που με την άκρη του ματιού μου, πίσω από την «ανθρώπινη ντουλάπα» που μόλις με είχε σπρώξει, διέκρινα την Πάρις Χίλτον να περπατά με το κεφάλι ψηλά και τη μύτη… ψηλότερα. Περικυκλωμένη από σωματοφύλακες, η Πάρις έκανε την εντυπωσιακή είσοδό της στο «VΙΡ Room», θρυλικό νυχτερινό κέντρο της Κρουαζέτ, όπου την περασμένη Δευτέρα τραγούδησε ένας θρύλος της σόουλ μουσικής, ο Λάιονελ Ρίτσι. Η εκδήλωση ήταν της Chopard: με αυτόν τον τρόπο γιόρτασε τα 150 χρόνια παρουσίας της στον χώρο των κοσμημάτων. Δεν περίμενα ότι στις ημέρες μας θα υπήρχε τόσο φανατικό κοινό για τον 61χρονο τραγουδιστή.

Πάντως ο Ρίτσι, παρά τα παραπανίσια κιλά του, εξακολουθεί να έχει ενέργεια και πάθος. «Αν ήξερα ότι θα είχε τόσο πολύ κόσμο, θα είχα φορέσει το μπικίνι μου» είπε στην αρχή και τα κορίτσια ούρλιαξαν από χαρά. Για να τραβήξουν φωτογραφίες οι θαμώνες ανέβαιναν σε τραπέζια και καναπέδες, ενώ πολύς νέος κόσμος ήξερε απ΄ έξω όλους τους στίχους του «Εasy», του «Αll night long», του «Still» και του βραβευμένου με Οσκαρ «Say you, say me»- ορισμένες δηλαδή από τις επιτυχίες που ερμήνευσε. Δεν έλειψε όμως και ένα μικρό ατύχημα. Μια κοντόχοντρη κυρία που ανέβηκε με τη γόβα στον μαλακό καναπέ για να απαθανατίσει τον Ρίτσι γκρεμοτσακίστηκε χάνοντας την ισορροπία της και «έσκασε» στο τραπέζι- ευτυχώς δεν έπαθε τίποτε.

Οι σέξι ξανθές σερβιτόρες (ροζ μπλουζάκια, μαύρα σορτσάκια) έδωσαν το δικό τους χρώμα σερβίροντας σαμπάνια σε μια ευχάριστη κατά τα άλλα εκδήλωση που συνεχίστηκε ως τις πρωινές ώρες με μουσικές επιλογές του μοντέλου από τη Βραζιλία Ζεζούς Λους. Η Μαντόνα δεν ήταν εκεί βέβαια, αλλά περάσματα έκαναν διασημότητες όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ, η Ναόμι Γουότς, η Μεγκ Ράιαν, η Λίντσεϊ Λόχαν και ο «δικός» μας Μπίλι Ζέιν.