Μάχη για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Πανελλαδικές ΕξετάσειςΣυνέχεια σήμερα με Ιστορία, Βιολογία και Αρχές Οργάνωσης

Συνέχεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα, Παρασκευή, για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ με τα μαθήματα της Ιστορίας Κατεύθυνσης, της Βιολογίας Κατεύθυνσης και των Αρχών Οργάνωσης Κατεύθυνσης.

Συνέχεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα, Παρασκευή, για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ με τα μαθήματα της Ιστορίας Κατεύθυνσης, της Βιολογίας Κατεύθυνσης και των Αρχών Οργάνωσης Κατεύθυνσης.
Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:00 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 07.30 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Το Σάββατο σειρά παίρνουν οι μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και των Εσπερινών ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάζονται σε: Ιστορία (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Βιολογία (Θετικής Κατεύθυνσης), Χημεία και Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση, κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Τεχνολογική Κατεύθυνση, κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 18:30, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk