Εισαγγελική έρευνα για τις οφειλές Βοσκόπουλου

Τα «πώς» και τα «γιατί» της πολυετούς καθυστέρησης ως προς την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κυρία Ελένη Ράικου και ο αρμόδιος για τη δίωξη του οικονομικού εγκλήματος εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Παρ. Αδάμης συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να διαπιστώσουν αν συντρέχει λόγος να διαταχθεί αυτεπαγγέλτως προκαταρκτική εξέταση για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.

Εισαγγελική  έρευνα για  τις οφειλές  Βοσκόπουλου | tovima.gr

Τα «πώς» και τα «γιατί» της πολυετούς καθυστέρησης ως προς την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κυρία Ελένη Ράικου και ο αρμόδιος για τη δίωξη του οικονομικού εγκλήματος εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Παρ. Αδάμης συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να διαπιστώσουν αν συντρέχει λόγος να διαταχθεί αυτεπαγγέλτως προκαταρκτική εξέταση για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί ελέγχουν σε αυτή τη φάση αν η μη είσπραξη επί 17 έτη των οφειλών του τραγουδιστή οφείλεται στα ένδικα μέσα που εκείνος άσκησε ή σε ολιγωρία και αξιόποινη συμπεριφορά των αρμόδιων κρατικών οργάνων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk