Αργά χθες το βράδυ ο εικονιζόμενος κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος (αντ)απάντησε στον κ. Ν. Πατέρα με μακροσκελή γραπτή δήλωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων: « Ακόμη και οπαδός αντίπαλης ομάδας δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει τη φράση “που δήθεν κόπτεται για το καλό του Παναθηναϊκού” αναφερόμενος στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ και της ΠΑΕ ΠαναθηναϊκόςΠαύλο Γιαννακόπουλο».

Ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος λέει ότι δεν έχει βλέψεις για να καταλάβει πόστο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνεχίζει: «Εκείνο που δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και στον Παναθηναϊκόείναι από παράγοντες διετίας να πιάνουν στο στόμα τους, χωρίς πρώτα να το έχουν πλύνει, το όνομα “Παύλος Γιαννακόπουλος” προκειμένου να μειώσουν την προσφορά του. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει καταβάλει περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ για τη γιγάντωση της ιδέας που λέγεται Παναθηναϊκός… (…) Ενας άνθρωπος λοιπόν που έχει προσφέρει συνολικά 8,9 εκατ. ευρώ και αποτελεί παράγοντα και φίλαθλο του Παναθηναϊκού μόλις τα τελευταία δύο χρόνια, δεν έχει το δικαίωμα να απαξιώνει και να μιλάει υποτιμητικά και ειρωνικά για την προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου, όπως κατ΄ επανάληψιν πράττει εδώ και πολλούς μήνες.

(..) Θεωρώ υποχρέωσή μου να προστατεύσω το όνομα της οικογένειάς μου και κυρίως του Παναθηναϊκού από κομήτες που κάνουν τους καμπόσους με τον παρά των άλλων».

* Αμεση ήταν η αντίδραση του κ. Πατέρα, ο οποίος αναφερθείς στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο σχολίαζε: «Ας μάθει σύνταξη και ελληνικά και ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον μπαμπά του». Το σχόλιο περί σύνταξης έγινε διότι στη γραπτή δήλωση του κ. Πατέρα με την αναφορά ότι «Η Πράσινη» ανήκει σε οικογένεια μεγαλομετόχου και δήθεν κόπτεται (η εφημερίδα) για το καλό του Παναθηναϊκού, το «και» έχει αντικατασταθεί στην ανακοίνωση του κ. Δ. Γιαννακόπουλου με το « που » αλλάζοντας το νόημα της φράσης.