Σε θρίλερ εξελίχθηκε η χθεσινή (πολυσυζητημένη) συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ι. Βαρδινογιάννη με τον πρόεδρο κ. Ν. Πατέρα. Μολονότι έγκυρες πηγές ανέφεραν ότι το εν λόγω ραντεβού πραγματοποιήθηκε, ουδείς εκ των δύο ή των συνεργατών τους το επιβεβαίωνε. Αντιθέτως, το διέψευδαν κατηγορηματικά όπως και επισήμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέγοντας ότι « δεν υπήρξε συνάντηση » ενώ αργά το βράδυ έκαναν λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία. Παρ΄ όλα αυτά, οι πληροφορίες επέμειναν ότι οι κκ. Βαρδινογιάννης και Πατέρας τα είπαν σε καλό κλίμα για περίπου δύο ώρες και συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα στη σύγκλιση ΔΣ. Αλλωστε το τελευταίο διάστημα υπήρξε προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών, διότι πέραν του προ τριών εβδομάδων μεταξύ τους ραντεβού, όπου αναθερμάνθηκαν οι ως τότε προβληματικές σχέσεις τους, οι δυο ισχυροί παράγοντες του Τριφυλλιού είχαν τακτική τηλεφωνική επικοινωνία, θέτοντας τις βάσεις για την ατζέντα της χθεσινής συνάντησης.

Οι κκ. Βαρδινογιάννης και Πατέρας συμφώνησαν να τηρήσουν τον «νόμο της σιωπής» αναφορικά με όσα συζήτησαν και (συν)αποφάσισαν χθες, αφενός διότι υπάρχουν ορισμένα κενά σε καίριες θέσεις όπου προαλείφονται αλλαγές και αφετέρου για να ενημερωθούνόχι διά του Τύπου- τόσο οι υπόλοιποι μέτοχοι (κυρίως οι κκ. Α. Βγενόπουλος και Π. Γιαννακόπουλος ) όσο και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Επί του παρόντος, θεωρείται δεδομένη η παραμονή του κ. Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ, όπως επίσης και η σφιχτή οικονομική πολιτική των Πρασίνων τουλάχιστον ως το επόμενο καλοκαίρι (εκτιμάται ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα είναι περίπου 20 εκατ. ευρώ), ενώ στη θέση του θα παραμείνει και ο προπονητής κ. Ν.

Νιόπλιας.

Αντιθέτως, θολό είναι το μέλλον του διευθυντή ποδοσφαίρου κ. Κ. Αντωνίου, ενώ λέγεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε επίπεδο αντιπροέδρων όπως επίσης και άλλων διοικητικών στελεχών.

Εν τω μεταξύ με…

όχημα τον Παναθηναϊκό ο ΤζιμπρίλΣισέ (φωτογραφία)

κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για το επερχόμενο Μουντιάλ καθώς χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας κ. ΡαϊμόνΝτομε νέκ συμπεριέλαβε τον πρώτο σκόρερ των Πρασίνων και του ελληνικού πρωταθλήματος στην αποστολή των Τρικολόρ που θα ταξιδέψει στη Ν. Αφρική. Επίσης, στην αποστολή της Γαλλίας κλήθηκε και ο μεσοεπιθετικός της Λυών ΣίντνεϊΓκοβού , το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε έναν μήνα και όπως παραδέχθηκε ο ατζέντης του κ. ΦρεντερίκΓκουερά « ο Παναθηναϊκός πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Διαθέτει τα υψηλά στάνταρ και καλύπτει τις απαιτήσεις μας. Ο Γκοβού δεν θα απορρίψει μια καλή πρόταση ». Πάντως ο βασικός μεταγραφικός στόχος για το κέντρο της άμυνας Δανός ΠερΚρόλντρουπ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ιταλική Φιορεντίνα ως το καλοκαίρι του 2012.