Αυξημένα τα κέρδη τριμήνου για τον Τιτάνα

Κόντρα στις προβλέψεις των αναλυτών η τσιμεντοβιομηχανία Τιτάν ανακοίνωσε αύξηση κερδών το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009. Ενώ οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών προέβλεπαν πτώση κατά 19%, τα καθαρά κέρδη που ανακοίνωσε η εισηγμένη διαμορφώθηκαν στα 25 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 16% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2010. Ο κύκλος εργασιών του ομίλου Τιτάν κατά το εξεταζόμενο διάστημα κατήλθε στα 286 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση 7%, ενώ πτώση 5% εμφάνισαν και τα ΕΒΙΤDΑ που διαμορφώθηκαν στα 61 εκατ.

Αυξημένα τα κέρδη  τριμήνου για τον Τιτάνα | tovima.gr

Κόντρα στις προβλέψεις των αναλυτών η τσιμεντοβιομηχανία Τιτάν ανακοίνωσε αύξηση κερδών το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009.

Ενώ οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών προέβλεπαν πτώση κατά 19%, τα καθαρά κέρδη που ανακοίνωσε η εισηγμένη διαμορφώθηκαν στα 25 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 16% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2010. Ο κύκλος εργασιών του ομίλου Τιτάν κατά το εξεταζόμενο διάστημα κατήλθε στα 286 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση 7%, ενώ πτώση 5% εμφάνισαν και τα ΕΒΙΤDΑ που διαμορφώθηκαν στα 61 εκατ. ευρώ. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η επίπτωση της συνεχιζόμενης πτώσης της ζήτησης στις τρεις από τις τέσσερις περιοχές όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος- Ελλάδα, ΗΠΑ και ΝΑ Ευρώπη- μερικώς μόνο αντισταθμίστηκε από την ανοδική συνεισφορά των αιγυπτιακών δραστηριοτήτων και των αυξημένων εξαγωγών από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk