Ρυθμίσεις από την Ρroton για δημοσίους υπαλλήλους

Προχώρησαν οι τράπεζες στο λανσάρισμα ειδικών προγραμμάτων αναδιάρθρωσης των οφειλών των δημοσίων υπαλλήλων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αποπληρωμή των μηνιαίων δόσεών τους. Τον χορό των ανακοινώσεων άνοιξε η Ρroton, η οποία ειδικά για τα στεγαστικά δάνεια δίνει τη δυνατότητα επιμήκυνσης της διάρκειας εξόφλησης ως πέντε έτη ή την πληρωμή μόνο τόκων και όχι κεφαλαίου για ένα έτος. Στα καταναλωτικά δάνεια επιμηκύνεται η διάρκεια του δανείου ως και δύο έτη και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής μόνο τόκων και όχι κεφαλαίου για έξι μήνες.

Ρυθμίσεις από  την Ρroton για  δημοσίους  υπαλλήλους | tovima.gr

Προχώρησαν οι τράπεζες στο λανσάρισμα ειδικών προγραμμάτων αναδιάρθρωσης των οφειλών των δημοσίων υπαλλήλων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αποπληρωμή των μηνιαίων δόσεών τους. Τον χορό των ανακοινώσεων άνοιξε η Ρroton, η οποία ειδικά για τα στεγαστικά δάνεια δίνει τη δυνατότητα επιμήκυνσης της διάρκειας εξόφλησης ως πέντε έτη ή την πληρωμή μόνο τόκων και όχι κεφαλαίου για ένα έτος. Στα καταναλωτικά δάνεια επιμηκύνεται η διάρκεια του δανείου ως και δύο έτη και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής μόνο τόκων και όχι κεφαλαίου για έξι μήνες. Στις πιστωτικές κάρτες μειώνεται η ελάχιστη μηνιαία καταβολή από 2% σε 1% και στα ανοιχτά δάνεια από 2,5% σε 1,25%. Οι πελάτες της τράπεζας που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις παραπάνω διευκολύνσεις μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε κατάστημα της Ρroton Βank.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk