«Σεβαστείτε τη μνήμη της Αγγελικής»

«Κλειστή», μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε χθες στις 5 το απόγευμα η κηδεία της 32χρονης Αγγελικής Παπαθανασοπούλου στον Αγιο Ιωάννη, Καλλιθέας Αιγίου. Της γελαστής κοπέλας που μόλις πριν από δύο ημέρες είχε μάθει ότι κυοφορούσε αγοράκι. Ο σύζυγός της κ. Χρ.Καραπαναγιώτης, με εξώδικη δήλωση-πρόσκληση προς την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Μega Channel, Star Channel, Αlter, Αlpha, τις «ραδιοφωνικές και τηλεπικοινωνιακές επιχειρήσεις του Σκάι» και τις Εκδόσεις Λυμπέρη, ζήτησε να γίνει σεβαστή η μνήμη της Αγγελικής και να απέχουν από οποιασδήποτε μορφής αφιερώματα.

«Σεβαστείτε  τη μνήμη  της Αγγελικής» | tovima.gr

«Κλειστή», μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε χθες στις 5 το απόγευμα η κηδεία της 32χρονης Αγγελικής Παπαθανασοπούλου στον Αγιο Ιωάννη, Καλλιθέας Αιγίου. Της γελαστής κοπέλας που μόλις πριν από δύο ημέρες είχε μάθει ότι κυοφορούσε αγοράκι. Ο σύζυγός της κ. Χρ.Καραπαναγιώτης, με εξώδικη δήλωση-πρόσκληση προς την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Μega Channel, Star Channel, Αlter, Αlpha, τις «ραδιοφωνικές και τηλεπικοινωνιακές επιχειρήσεις του Σκάι» και τις Εκδόσεις Λυμπέρη, ζήτησε να γίνει σεβαστή η μνήμη της Αγγελικής και να απέχουν από οποιασδήποτε μορφής αφιερώματα. Ειδικότερα για χθες, παρακάλεσε «με τον πιο έντονο τρόπο» να απέχουν από οποιαδήποτε φωτογράφιση ή λήψη εικόνων κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Στο εξώδικο αναφέρονται και τα ακόλουθα: «Τα συναισθήματα πόνου και οργής που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρα και διαρκή. Θεωρούμε αυτονόητο ότι τα ΜΜΕ έχουν υποχρέωση να σεβαστούν τη μνήμη της Αγγελικής. Ανεξάρτητα από τις ενδεχόμενες αστικές ή ποινικές ευθύνες που μπορεί να έχουν οι υπεύθυνοι δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων μας, για την οποία δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη άρνηση, παραμένει ακέραια η ηθική υποχρέωση όλων να σεβαστούν και τις επιθυμίες μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk