Απόδοση ΦΠΑ δικηγόρων μέσω των συλλόγων

Η εκκαθάριση του ΦΠΑ των δικηγορικών αμοιβών θα πρέπει να αποδίδεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών από τους δικηγορικούς συλλόγους. Αυτό διευκρινίζει ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην οποία αναφέρεται ότι: «Η εκκαθάριση του ΦΠΑαπό τους δικηγορικούς συλλόγους εγγυάται την ταχύτερη και απλούστερη απόδοση του ΦΠΑστο κράτος, ενώ η σε ετήσια βάση απόδοση του ΦΠΑγια τις πέραν του διπλοτύπου αμοιβέςπου τυχόν εισπράττει ο δικηγόροςανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της σχέσης εντολέα – δικηγόρου και του χρόνου πραγματικής είσπραξης της αμοιβής».

Απόδοση ΦΠΑ  δικηγόρων μέσω  των συλλόγων | tovima.gr

Η εκκαθάριση του ΦΠΑ των δικηγορικών αμοιβών θα πρέπει να αποδίδεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών από τους δικηγορικούς συλλόγους. Αυτό διευκρινίζει ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην οποία αναφέρεται ότι:

«Η εκκαθάριση του ΦΠΑαπό τους δικηγορικούς συλλόγους εγγυάται την ταχύτερη και απλούστερη απόδοση του ΦΠΑστο κράτος, ενώ η σε ετήσια βάση απόδοση του ΦΠΑγια τις πέραν του διπλοτύπου αμοιβέςπου τυχόν εισπράττει ο δικηγόροςανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της σχέσης εντολέα – δικηγόρου και του χρόνου πραγματικής είσπραξης της αμοιβής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk