Νέες προτάσεις για την εκλογή αρχηγού από την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Κ. Καραμανλή, μια νέα πρόταση η οποία εκτιμάται ότι θα κλιμακώσει την αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων.

Νέες προτάσεις για την εκλογή αρχηγού από την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη | tovima.gr

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε, μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Κ. Καραμανλή, μια νέα πρόταση η οποία εκτιμάται ότι θα κλιμακώσει την αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών πρότεινε να εκλεγεί κανονικά ο νέος αρχηγός από το έκτακτο συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου και στη συνέχεια να δρομολογήσει ο ίδιος διαδικασίες ανοιχτής εκλογής από τη βάση εντός τριών μηνών, υποστηρίζοντας ότι δεν αρκούν οι τρεις εβδομάδες που προτείνουν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Αβραμόπουλος.

Σε διαφορετική περίπτωση η κυρία Μπακογιάννη πρότεινε να εκλεγεί αμέσως αρχηγός και γενικός γραμματέας της ΚΟ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και η ανοιχτή διαδικασία εκλογής να επαναληφθεί έπειτα από τρεις μήνες.

Τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί επρόκειτο να συζητήσει χθες το απόγευμα η Οργανωτική Επιτροπή, παρόντων των τριών υποψηφίων, αλλά όχι και του κ. Α. Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος ειδοποίησε τον κ. Σιούφα πως δεν θα παραστεί επειδή, όπως είπε, δεν επιθυμεί να νομιμοποιήσει μια διαδικασία η οποία είναι κατώτερη των περιστάσεων και των συνθηκών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk