«Δεν άφησαν τίποτα»

Διαμάχη για το άδειο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομίας κ. Ι. Παπαθανασίου

Αφορμή για την πρώτη διαμάχη της (νέας) κυβέρνησης με τη (νέα) Αξιωματική Αντιπολίτευση στάθηκε η φωτογραφία από το άδειο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομίας και η δήλωση του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ότι «δεν άφησαν τίποτα». Ο κ. Ι. Παπαθανασίου αντέδρασε, δηλώνοντας ότι «όλοι οι φάκελοι με τα στοιχεία είναι στις υπηρεσίες».

Μιλώντας στο Mega, το πρωί της Παρασκευής, ο πρώην υπουργός Οικονομίας δήλωσε ότι ο ίδιος έκανε πλήρη ενημέρωση στο νέο υπουργό και πως έθεσε υπ’ όψη του όλα τα στοιχεία. Επιπλέον, τόνισε ότι όλοι οι φάκελοι είναι στις υπηρεσίες, ως οφείλουν, καθώς είναι υπηρεσιακά έγγραφα.

Παράλληλα, ο κ. Παπαθανασίου κατηγόρησε για απειρία τον κ. Παπακωνσταντίνου, επειδή δεν αναζήτησε τα στοιχεία και τους φακέλους στις υπηρεσίες. Ακόμη, άφησε αιχμές κατά των υπουργών του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι είχαν συνηθίσει να δουλεύουν με συμβούλους που είχαν εκείνοι όλους τους φακέλους, αντί οι υπηρεσίες που είναι οι αρμόδιες.

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας ανέφερε, πάντως, ότι -όπως έχει ενημερώσει σχετικά τον κ. Παπακωνσταντίνου- ένα φορητό υπολογιστή που είχε στο γραφείο του θα το επιστρέψει εντός της εβδομάδας, αφού αφαιρέσει κάποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk