«Εφυγε» ο Ιωάννης Κυριακόπουλος

Απεβίωσε προχθές σε ηλικία 66 ετών ο επιχειρηματίας Ι. Κυριακόπουλος, από τους πρωτεργάτες του κλάδου της πληροφορικής στη χώρα μας. Ο Ι. Κυριακόπουλος ήταν ο ιδρυτής της DΙS που στο τέλος της δεκαετίας του ΄90 μεσουρανούσε και παρείχε λογισμικό σε εκατοντάδες επιχειρήσεις. Το 2000 η εταιρεία συγχωνεύθηκε με την ComputerLogic, μετονομάστηκε σε LogicDis και το 2006 εξαγοράστηκε από τον όμιλο GΙΤ, o οποίος δημιούργησε το σχήμα που είναι σήμερα εισηγμένο στο χρηματιστήριο, τη Singular-Logic.

«Εφυγε»  ο Ιωάννης  Κυριακόπουλος | tovima.gr

Απεβίωσε προχθές σε ηλικία 66 ετών ο επιχειρηματίας Ι. Κυριακόπουλος, από τους πρωτεργάτες του κλάδου της πληροφορικής στη χώρα μας. Ο Ι. Κυριακόπουλος ήταν ο ιδρυτής της DΙS που στο τέλος της δεκαετίας του ΄90 μεσουρανούσε και παρείχε λογισμικό σε εκατοντάδες επιχειρήσεις.

Το 2000 η εταιρεία συγχωνεύθηκε με την ComputerLogic, μετονομάστηκε σε LogicDis και το 2006 εξαγοράστηκε από τον όμιλο GΙΤ, o οποίος δημιούργησε το σχήμα που είναι σήμερα εισηγμένο στο χρηματιστήριο, τη Singular-Logic.

Το 2006 ο Ι. Κυριακόπουλος αποχώρησε από τη Logic-Dis και έστησε τη «νέα» DΙS μαζί με παλαιούς συνεργάτες του. Ως τον αιφνίδιο θάνατό του αφιέρωνε πολύ χρόνο στην καινούργια του επιχειρηματική προσπάθεια, η οποία θα συνεχιστεί από τον γιο του Παναγιώτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk