Δίχρονο αγοράκι με μόνο λίγες εβδομάδες ζωής έγινε κουμπάρος στο γάμο των γονιών του. Οι γονείς αποφάσισαν να παντρευτούν νωρίτερα, για να μπορέσει ο μικρός Λόγκαν να παρίσταται και να τους δει μαζί λίγο πριν το αδόκητο και πρόωρο τέλος της σύντομης ζωής του.
Ο Λόγκαν Στίβενσον πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία και έχει υποβληθεί σε αρκετές εγχειρίσεις. Πριν από ένα μήνα, οι γιατροί είπαν πως το μικρό αγόρι έχει μόνο μερικές εβδομάδες ζωής.
Η διάγνωση έκανε τους γονείς, Κριστίν Σουίντορσκι και Σον Στίβενσον, να επισπεύσουν τον γάμο τους. Η τελετή έγινε στο Πίτσμπουργκ και όλοι γιόρτασαν το γεγονός. Ο Λόγκαν ήταν στην αγκαλιά της γιαγιάς του, κρατώντας το λούτρινο λαγουδάκι του. Συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν σε ατμόσφαιρα συγκινησιακά φορτισμένη.
«Το όνειρό μας πραγματοποιήθηκε», δήλωσε με δάκρια στα μάτια η μητέρα του. «Θα είναι μια στιγμή που θα τη θυμόμαστε για πάντα. Σημαίνει τα πάντα για μένα. Είμαστε ευλογημένοι για κάθε μέρα που είναι βρίσκεται μαζί μας καθημερινά», συμπλήρωσε ο πατέρας.