Μερικές από τις «καυτές» ατάκες του αμερικανού κωμικού, φετινού παρουσιαστή των Οσκαρ, Κρις Ροκ

«Γιατί διαμαρτυρόμαστε ειδικά σε αυτήν την Απονομή; Είναι η 88η, που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει εμφανιστεί τουλάχιστον άλλες 71 φορές! Αλλά φέτος εξοργίστηκαν. Όλοι είναι εξοργισμένοι».
«Επειτα, οι «μαύροι» είχαν άλλα θέματα για τα οποία έπρεπε να διαμαρτυρηθούν κατά καιρούς. Ήταν απασχολημένοι στο να αντισταθούν στην κακοποίηση για να νοιαστούν ποιος θα κερδίσει ένα Οσκαρ».
«Φίλοι μου, μέσα στο μοντάζ συνάντησα τουλάχιστον 15 «μαύρους»».
«Φέτος στο «In Memorian» αφιέρωμα θα πρέπει να δείξουμε και πόσοι «μαύροι» πυροβολήθηκαν από αστυνομικούς καθώς απλώς πήγαιναν σινεμά».
«Αν θέλετε «μαύρους» υποψηφίους κάθε χρόνο, θα πρέπει να έχετε και «μαύρες» κατηγορίες. Ετσι και αλλιώς, έχετε διαχωρίσει γυναίκες από άντρες. Δεν χρειάζονται αυτοί οι διαχωρισμοί στην υποκριτική. Δεν πρόκειται για στίβο και γήπεδο. Δεν χρειάζονται τέτοιοι διαχωρισμοί».
«»Τα πράγματα αλλάζουν! Εχουμε «μαύρο» Rocky και αυτό είναι εξαιρετικό. Καθώς η δράση εξελίσσεται σε ένα τομέα όπου οι «λευκοί» αθλητές είναι σαφώς καλύτεροι από τους «μαύρους». Πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας!».
«Για να σοβαρευτώ λίγο, δεν προβάλω το μποϋκοτάζ, απλώς την επιθυμία μας για περισσότερες ευκαιρίες. Ο Leo κάθε χρόνο τιμάται με υποψηφιότητες, πολλοί «δικοί σας» έχουν πολλές ευκαιρίες κάθε χρόνο. Τι γίνεται όμως με τους έγχρωμους ηθοποιούς;».