Ο ροζέ αφρώδης οίνος Aurelia προέρχεται από την συνοινοποίηση των τριών τοπικών ποικιλιών της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας: Ντεμπίνα, Βλάχικο και Μπεκάρι. Ζωηρός και φινετσάτος με πλούσιες φυσαλίδες στο στόμα, κέρδισε από την αρχή με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και τους πιo απαιτητικούς γευσιγνώστες. Έχει τριανταφυλλί χρώμα με έντονα και φρέσκα αρώματα κόκκινων φρούτων, όπως κεράσι και φράουλα, καθώς και φρεσκοκομμένο μανιτάρι είναι πιπεράτο στο στόμα και πληθωρικό με νότες μπαχαρικών.Ταιριάζει με λευκά και κόκκινα κρέατα, ψάρια, θαλασσινά και οστρακοειδή, ζυμαρικά, ριζότο, ηπειρώτικες πίτες και γλυκά.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 6-8 °C.