Eνα πρόγραμμα κατάρτισης Sommelier ξεκινά στις αρχές Φεβρουαρίου στο Genius in Gastronomy υπό την επιμέλεια του ιδιοκτήτη και οινογράφου στο ΒΗΜΑ Gourmet, Γιώργου Λούκα.

Το πρόγραμμα προσφέρει τις απαραίτητες βασικές γνώσεις και υποδείξεις στην κατάλληλη βιβλιογραφία, που εξασφαλίζουν την περαιτέρω εμβάθυνση, ενώ ταυτόχρονα εξοπλίζουν με τα απαραίτητα εφόδια για άμεση εφαρμογή.

Επίσης, για όσους θελήσουν να τελειοποιηθούν στην οινοχοΐα, η δεύτερη φάση «Be Genius @ Sommellerie» θα τους δώσει τη δυνατότητα να εντρυφήσουν σε βάθος και να γίνουν καλύτεροι sommeliers.

Ο Γιώργος Λούκας εκτός από τη δική θητεία του ως sommelier, έχει «μεταγγίσει» το πάθος του για το επάγγελμα της οινοχοΐας σε πολλά γνωστά στελέχη που ξεκίνησαν είτε ως βοηθοί του είτε ως μαθητές του.
Σήμερα έχει στο πλευρό του ως συνεργάτες, μερικούς από τους καλύτερους Sommeliers στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο www.geniusingastronomy.gr