από metereologos.gr
Δευτέρα 28 Μαΐου 2018
 
 

Τα μυστικά του καλού sommelier

Στον κόσμο της Οινοχοΐας σάς καλωσορίζει ο Γιώργος Λούκας και σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε τις γνώσεις ενός καλού Sommelier στην Genius in Gastronomy μέσα από μια σειρά μαθημάτων.
Τα μυστικά του καλού sommelier
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος
 
Αν δεν «μπεις» στο κρασί,
Ο Γιώργος Λούκας
 
2  φωτογραφίες

 

Eνα πρόγραμμα κατάρτισης Sommelier ξεκινά στις αρχές Φεβρουαρίου στο Genius in Gastronomy υπό την επιμέλεια του ιδιοκτήτη και οινογράφου στο ΒΗΜΑ Gourmet, Γιώργου Λούκα.

Το πρόγραμμα προσφέρει τις απαραίτητες βασικές γνώσεις και υποδείξεις στην κατάλληλη βιβλιογραφία, που εξασφαλίζουν την περαιτέρω εμβάθυνση, ενώ ταυτόχρονα εξοπλίζουν με τα απαραίτητα εφόδια για άμεση εφαρμογή.

Επίσης, για όσους θελήσουν να τελειοποιηθούν στην οινοχοΐα, η δεύτερη φάση «Be Genius @ Sommellerie» θα τους δώσει τη δυνατότητα να εντρυφήσουν σε βάθος και να γίνουν καλύτεροι sommeliers.

Ο Γιώργος Λούκας εκτός από τη δική θητεία του ως sommelier, έχει «μεταγγίσει» το πάθος του για το επάγγελμα της οινοχοΐας σε πολλά γνωστά στελέχη που ξεκίνησαν είτε ως βοηθοί του είτε ως μαθητές του.
Σήμερα έχει στο πλευρό του ως συνεργάτες, μερικούς από τους καλύτερους Sommeliers στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο www.geniusingastronomy.gr


Κάβα περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (1)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
     
    MEΛΟΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ | 10/02/2012 12:06
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
    απάντηση10