Aύριο, Πέμπτη 14 Απριλίου, ο σεφ τουRadisson Blu Park Hotel Athens, Γιάννης Λιόκας φιλοξενεί τον Μανώλη Λυκιαρδόπουλο, κορυφαίο World Class Ελληνα bartender για το 2015 και πέμπτο στην παγκόσμια κατάταξη World Class 2015. Ετσι με φόντο τα φώτα της πόλης θα συνομιλήσουν γαστρονομικά, προσδίδοντας στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα ιαπωνικές γευστικές πινελιές, συνδυάζοντας υλικά και τεχνικές από τις δύο χώρες, με τα δημιουργικά κοκτέιλ να ταιριάζουν με τις ιδιαίτερες συνταγές, μεγιστοποιώντας την απόλαυση. {{{ moto }}}

Το μενού διατίθεται στην τιμή των 56 ευρώ κατά άτομο και αποτελείται από μια ακολουθία 5 πιάτων και 5 συνοδευτικών cocktails ως εξής:

Matching experience menu

Sushi rice “γιαλαντζί”, καβούρι, chips ρυζιού, ζωμός lemongrass

DANCING GHEISA // Tanqueray No Ten, Greek-Japan cordial, threecent lemon tonic, kaffir lime

Carpaccio λαβράκι, ζωμός αγγούρι, σιρόπι ginger-lime, πούδρα ελιάς

PRIMAVERA // Don Julio Blanco, dry vermouth, lime, σέλερι, Greek herb syrup

Καπνιστό χέλι, πανσέτα, gel μήλο-Yuzu, μαγιονέζα φάβας, ψητά εσαλότ

AUGUSTUS // Bulleit Rye, Talisker, grapefruit, lemongrass, ελληνικός αφρώδης οίνος

Αρνάκι, κρούστα Nori, μελιτζάνα miso, gel γιαούρτι, λάδι δυόσμου

EX MACHINA #2 // Cardhu amber rock, brandy μαγειρεμένα με ginger, αγουρίδα, ελιά, ρίγανη

Sorbet μπανάνα-passion fruit, tartare ανανά, crumble και marshmallow καρύδα

OLYMPOS CLOUDS // Zacapa 23, μαστίχα, Dry Vermouth, honey pepper syrup, chocolate bitters