ΥΛΙΚΑ (για περίπου 20 ρολάκια)

1 πακέτο έτοιµη ζύµη για κρουασάν

500 γρ. ανθότυρο

100 γρ. ζάχαρη άχνη

1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

1 κ.σ. µέλι

50 ml φρέσκο γάλα

150 γρ. καρύδια, χονδροτριµµένα

2 αβγά, χτυπηµένα µε 50 ml γάλα (για την επάλειψη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα µπολ ανακατεύουµε όλα τα υλικά, εκτός από τα καρύδια.

Ανοίγουµε το φύλλο της ζύµης, απλώνουµε σε όλη την επιφάνειά του την κρέµα του τυριού και πασπαλίζουµε µε τα καρύδια. Τυλίγουµε κατά µήκος σε ρολό, φτιάχνοντας ένα µπαστούνι σαν κορµό. Το κόβουµε σε ροδέλες πάχους περίπου 2 εκ. Βάζουµε τα ρολάκια σε µια λαµαρίνα στρωµένη µε λαδόκολλα και τα αφήνουµε σκεπασµένα µε βρεγµένη πετσέτα, σε ζεστό µέρος, να φουσκώσουν. Θα χρειαστούν περίπου ½ ώρα, για να διπλασιαστούν σε όγκο.

Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Με τη βοήθεια ενός πινέλου, αλείφουµε τα ρολάκια µε το µείγµα του αβγού. Ψήνουµε µέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώµα, για περίπου 20 λεπτά.