Κανείς δεν θα πιστεύει ότι αυτό το φαγητό έγινε σε τόσο λίγο χρόνο. Μπορείτε να αντικαταστήστε την τσιπούρα µε το ψάρι της αρεσκείας σας.

Υλικά(για 4 άτοµα)

  • 8 φιλέτα τσιπούρας (περίπου 1 κιλό)
  • 60 γρ. µουστάρδα
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 40 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 120 γρ. ψωµί τοστ χωρίς κόρα, τριµµένο
  • 80 γρ. αµύγδαλο, χοντροκοµµένο
  • 60 γρ. λιαστές ντοµάτες
  • 10 γρ. ξύσµα λεµονιού
  • 20 γρ. µαϊντανός, ψιλοκοµµένος
  • 20 γρ. βασιλικός, ψιλοκοµµένος
  • αλάτι

Εκτέλεση

Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200°C. Αλατίζουµε καλά τα φιλέτα τσιπούρας. Αλείφουµε την πάνω µεριά των φιλέτων µε τη µουστάρδα.

Χτυπάµε στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά µέχρι να οµογενοποιηθούν. Απλώνουµε το µείγµα οµοιόµορφα πάνω από τη στρώση της µουστάρδας στο κάθε φιλέτο.

Τοποθετούµε τα φιλέτα σε λαδωµένο ταψί και τα ψήνουµε µέχρι η κρούστα να γίνει τραγανή και τα φιλέτα της τσιπούρας ζουµερά.