Υλικά για 4-6 άτομα

Για τη ζύμη
210 γρ. μαργαρίνη, λιωμένη
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 αβγό
1 γιαούρτι, 2% λιπαρά
½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 φλ. τυρί κίτρινο, τριμμένο

Για τη γέμιση
200 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
100 γρ. κάππαρη, ξαλμυρισμένη
4-5 ντομάτες, σε ροδέλες
αλάτι, ρίγανη και έ.π. ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ τη μαργαρίνη, το αλεύρι, το αβγό και το γιαούρτι και ζυμώνουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Προσθέτουμε τον δυόσμο, τα κρεμμυδάκια και το τυρί και ανακατεύουμε καλά.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Χωρίζουμε τη ζύμη σε μικρά κομμάτια και με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγουμε πιτάκια. Λαδώνουμε ένα ταψί, απλώνουμε τα πιτάκια και τα τρυπάμε με το πιρούνι σε 2-3 σημεία. Τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά.

Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε σε σχάρα να κρυώσουν. Σε κάθε πιτάκι απλώνουμε λίγη κοπανιστή, από πάνω λίγη κάππαρη, 1-2 ροδέλες ντομάτας, αλάτι, ρίγανη και 1 κ.γ. λάδι.