Η παραδοσιακή γαλλική βασιλόπιτα του Paul με σφολιάτα και κρέμα αμυγδάλου ή μήλου είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά των γιορτών. Φέτος απέκτησα ακόμη μία αδυναμία, το «l’entremet Bougie», ένα επιδόρπιο που μοιάζει με χριστουγεννιάτικο κερί και είναι φτιαγμένο με κρέμα μπαβαρουάζ, παντεσπάνι, βατόμουρα και επικάλυψη λευκής σοκολάτας (καταστήματα Paul: Λεβίδου 4, Κηφισιά, Πανεπιστημίου 10, Αθήνα, και πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70, Γλυφάδα).

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.