Ξέρω ότι, κάθε φορά που μπαίνω σε ένα κατάστημα καλλυντικών Fresh Line, θα περάσω τουλάχιστον μισή ώρα μυρίζοντας κρέμες, αφρόλουτρα, scrubs αλλά και εκείνα τα τεράστια κέικ-σαπούνια που μοσχοβολούν σοκολάτα, βανίλια ή πορτοκάλι και δεν έχουν σε τίποτε να ζηλέψουν τα κανονικά των ζαχαροπλαστείων, μόνο που – φυσικά – δεν τρώγονται…

Πριν από δύο ημέρες μου έκαναν δώρο αυτό το κουτί με τα υπέροχα «γλυκίσματα»: τρουφάκι κανέλας, μουστοκούλουρο, πανακότα βανίλιας, λεμονοπιτάκι, κεκάκι μαύρης σοκολάτας και ένα με πράσινο μήλο, όλα στα καραμελόχαρτά τους. Βάλτε με τον νου σας τις μυρωδιές και είναι σαν να τα έχετε μπροστά σας.

Το καθένα από αυτά έχει τη δική του ευωδιά και όλα μαζί δημιουργούν ένα απίστευτο άρωμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα δαγκώσω, αλλά μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στο μπάνιο, στις ντουλάπες, αλλά και στα συρτάρια για να μοσχοβολήσω τα ρούχα μου.

Η Fresh Line είναι ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών, η οποία έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα της είναι χειροποίητα, φτιαγμένα σε πρωτότυπες φόρμες, από φρέσκα, οργανικά και ασφαλή υλικά της ελληνικής φύσης, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες περιποίησης τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες αλλά και τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Fresh Line.