Είμαι η Ρίτα Αναστασίου, γεννημένη στην Αθήνα και μόνιμη κάτοικος Αμερικής. Δούλεψα ως μαγείρισσα σε ξενοδοχεία και εστιατόρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική. Πριν από τέσσερα χρόνια άρχισα να ασχολούμαι με το food blogging και το food writting, πράγμα το οποίο λειτούργησε ως ένας τρόπος να δείξω στα άτομα με κοιλιοκάκη πώς μπορούν να απολαύσουν τα ίδια φαγητά με τους υπόλοιπους. Με υπομονή, επιμονή και δημιουργικότητα όλα είναι πιθανά. Η φαντασία στο φαγητό δεν σταματάει ποτέ. Για μένα η μαγειρική είναι ένα μέσο θεραπείας, με βοηθάει να βάλω σε μια σειρά τις προτεραιότητές μου και να χαλαρώνω – πάντα με τη βοήθεια της τετράχρονης κόρης μου. Στο blog μου θα βρείτε συνταγές αποκλειστικά χωρίς γλουτένη. Νόστιμα και εύκολα γλυκά, αλλά και φαγητά σε ένα ταξίδι γεύσεων στην Ελλάδα και όχι μόνο.