Κριός
21/03-19/04


Σίγουρα η χρονιά δεν κλείνει με την ίδια φωτεινή διάθεση που είχατε στο ξεκίνημά της, αλλά τουλάχιστον το 2017 υπόσχεται ότι θα κλείσει πολύ πιο θεαματικά σε σχέση με την αρχή του. Με μια Νέα Σελήνη να επηρεάζει ολόκληρο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, φαίνεται ότι θα έχετε σύντομα εξελίξεις στην καριέρα σας. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου, καθώς έρχονται αλλαγές και νέες προτάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει λίγες καθυστερήσεις, αλλά δεν θα κάνει κακό σε τελική ανάλυση.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αναβαθμιστείτε επαγγελματικά.
Ταύρος
20/04-20/05


Μπορεί το 2016 να τελειώνει σε μια κάπως αγχωτική, κουραστική ή απαισιόδοξη ατμόσφαιρα, η καινούργια χρονιά, όμως, μπαίνει με το δεξί και αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε φτερά, να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας στα επαγγελματικά ή να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας στηρίξουν και στην καριέρα και θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Ακόμη και η διάθεσή σας αυτή την εβδομάδα θα είναι απείρως καλύτερη, κάτι που θα εκτιμήσουν ο σύντροφος, οι συγγενείς και οι φίλοι σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να σχεδιάσετε ένα ταξίδι.
Δίδυμοι
21/05-21/06


Σε άλλο κλίμα, ίσως και λίγο πιο κυκλοθυμικό, κλείνει το έτος και ξεκινά το πρώτο δεκαπενθήμερο της νέας χρονιάς, άρα πρέπει να βάλετε φτερά στα πόδια για να προλάβετε όλα όσα θέλετε να εγκαινιάσετε. Στην πραγματικότητα, καθόλου δεν θα σας πτοήσουν οι υπερωρίες του Ιανουαρίου, αφού η δουλειά είναι θεραπεία για πληγές σε άλλους τομείς της ζωής σας. Προσπαθήστε να τελειώνετε με οικονομικές εκκρεμότητες, βάλτε ένα πρόγραμμα, κάνετε διακανονισμούς και μην αφήσετε παλιά χρέη να σας κυνηγούν και μέσα στο 2017.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να συμμαζέψετε τα έξοδά σας.
Καρκίνος

22/06-22/07
Με ιδιαίτερη κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων κλείνει η χρονιά, αφού η Νέα Σελήνη στις 29/12, που επηρεάζει όλο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, σας ωθεί να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και σχέσεις. Βέβαια, με ανάδρομο Ερμή, κρατήστε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια που θα ακούσετε είτε από ιδανικούς εραστές είτε από συνεργάτες. Μιλήστε λιγότερο εσείς και ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν, κι αν μετά τις 20/01 είστε ακόμη σίγουροι ότι πρόκειται για ευκαιρία, πείτε το μεγάλο «ναι».
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να περάσετε καλά με φίλους.
Λέων
23/07-22/08


Χαλαρή και ευχάριστη η εορταστική ατμόσφαιρα, σας δίνει μια ευκαιρία για ξεκούραση, μετά τις 29/12, όμως, η Νέα Σελήνη σάς φορτίζει με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανώς δεν ανήκουν σε εσάς, αλλά πέφτουν επάνω σας. Το φεγγάρι στον τομέα της δουλειάς μπορεί να φέρει αλλαγές στις συνθήκες εργασίας ή στα πρόσωπα με τα οποία δουλεύετε στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Πάντως, προτάσεις για νέες συνεργασίες καλό θα ήταν να τις τσεκάρετε καλύτερα και να τις εγκαινιάσετε αργότερα, αν το επιθυμείτε.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Παρθένος
23/08-22/09


Το ήρεμο κλίμα των Χριστουγέννων απέχει αρκετά από τη διάθεσή σας, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε προς την Πρωτοχρονιά και το νέο έτος. Οχι ότι θα είναι δύσκολη χρονιά για εσάς, απλώς στο ξεκίνημα τσιγκουνεύεται στα αισθήματα και στα χρήματα. Ο οικονομικός παράγων σαφώς επηρεάζει και τα κέφια σας, έτσι καλείστε να προσέξετε τα έξοδα που κάνετε για το σπίτι ή τους συγγενείς για να μη βρεθείτε προ απροόπτου αργότερα. Προσοχή και με το έτερον ήμισυ, γιατί τώρα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο γκρίνιες, ζήλιες ή προβλήματα.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες.
Ζυγός
23/09-23/10


Είσαστε οι ευνοημένοι του τέλους του 2016 και εξακολουθείτε και στην καινούργια χρονιά να έχετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη και στις ευκαιρίες. Σε όλη τη διάρκεια των εορτών η διάθεσή σας για διασκέδαση, εξόδους, εκδρομές, φλερτ και παρέες είναι αμείωτη και επειδή δεν σας συμβαίνει συχνά, αδράξτε την ευκαιρία και ρίξτε το έξω. Μόνο προσοχή τις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιανουαρίου στα έξοδα, και ειδικά σε αυτά που τείνετε να αγνοείτε από την προηγούμενη χρονιά, γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας τον δύσκολο Φεβρουάριο.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους.
Σκορπιός
24/10-21/11


Το τέλος της χρονιάς έρχεται με περισσότερη αισιοδοξία, έστω και συγκρατημένη. Ο Αρης στους Ιχθύς είναι μια τονωτική ένεση για τη διάθεσή σας. Η Νέα Σελήνη στις 29/12 και το πρώτο δεκαπενθήμερο της νέας χρονιάς στη διάρκεια του οποίου θα δεχθείτε την επιρροή της, σας δίνει την ευκαιρία να τονώσετε τα επαγγελματικά σας και να βοηθήσετε λίγο περισσότερο τον τομέα δημόσιες σχέσεις. Οι επιχειρηματίες μπορεί να δουν το πελατολόγιό τους να αυξάνεται, ενώ ίσως προκύψουν και κάποια επαγγελματικά ταξίδια.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να προωθήσετε τη δουλειά σας.
Τοξότης
22/11-21/12


Η χρονιά τελειώνει με το χρώμα του χρήματος για εσάς, αφού η Νέα Σελήνη δείχνει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σας, μαζί με τα επαγγελματικά, και εκεί θα εστιάσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας για να τονώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή να κλείσετε με συμφέροντες όρους οικονομικές εκκρεμότητες άλλων ετών. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να βγάλει και λαβράκι για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου που μπορεί να είναι από μία αύξηση μέχρι καλύτερα εισοδήματα από άλλες πηγές.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.
Αιγόκερως
22/12-19/01


Η χρονιά τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Δεκέμβριο και που θα βάλει πολλούς από εσάς και ειδικά όσους έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Ισως θελήσετε να ξεσκονίσετε σχέσεις και επαγγελματικά για να δείτε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε. Μην τη φοβάστε αυτή την παράμετρο. Δεν είναι κακό να απομακρύνετε ανθρώπους και συνθήκες που δεν σας προσφέρουν τίποτε και τις κρατάτε μόνο από συνήθεια! Εστιάστε σε όσα σας ικανοποιούν.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να εγκαινιάσετε συνεργασίες.
Υδροχόος
20/01-18/02


Το 2016 τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στον πιο αθέατο και μυστικό οίκο του ωροσκοπίου σας, και αυτό δείχνει πως το παρασκήνιο, τα απωθημένα και οι κρυφές σας επιθυμίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο μέσα στον Ιανουάριο. Είναι αλήθεια πως το 2017 δεν σας βρίσκει ιδιαίτερα χαλαρούς και ευχαριστημένους από τη ζωή σας παντοιοτρόπως, αλλά αυτό πρέπει να το δείτε θετικά, γιατί η δυσαρέσκεια συνήθως είναι μοχλός αλλαγής. Μόνο που αυτόν τον μοχλό τον χειρίζεστε εσείς, άρα εσείς πρέπει να κάνετε και όλη τη σκληρή δουλειά!
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να αποφασίσετε αλλαγές.
Ιχθύες
19/02-20/03


Με θετικούς οιωνούς σάς αποχαιρετά το 2016 και σίγουρα η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία αλλά και την πίστη σας σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς θα σας δώσει την ευκαιρία να πλησιάσετε παλαιούς στόχους ή να θέσετε νέους στην καριέρα, σε σπουδές, συμφωνίες, διακανονισμούς και ταξίδια που μπορεί να έχουν και επαγγελματικό χαρακτήρα. Αυτό φυσικά δεν αποκλείει και τα ταξιδάκια αναψυχής –ο συνδυασμός μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικός.
Ευκαιρία της εβδομάδας


Να θέσετε νέους στόχους.

* Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ