Η Cate Blanchett, νικήτρια του Οσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ήταν εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια από οπάλ με 62 λευκά οπάλ (33 καράτια) πάνω σε λευκά διαμάντια και δεμένα σε λευκό χρυσό 18 καράτια – μια πρώτη παρουσίαση δημιουργίας από την συλλογή Red Carpet Collection 2014 της Chopard. Επέλεξε επίσης να φορέσει ενα μπρασελέ με καφέ διαμάντια (49 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καράτια και ένα δακτυλίδι με διαμάντι πουάρ (4 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καράτια.

O Matthew McConaughey που κέρδισε το Οσκαρ Πρώτου Ανδρικού Ρόλου, επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι Chopard L.U.C. XP Tonneau σε λευκό χρυσό 18 καράτια, με λευκό καντράν και μαύρο δερμάτινο λουράκι. Φόρεσε επίσης ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα από όνυχα σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια.

Η παρουσιάστρια Penelope Cruz ήταν πανέμορφη με ένα ζευγάρι κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια σε πλατίνα με διαμάντια σε σχήμα πουάρ (12 καράτια) και διαμάντια μπριγιάν (4 καράτια). Επέλεξε επίσης να φορέσει ένα μπρασελέ με διαμάντια fancy-shape (35 καράτια) σε πλατίνα και ένα δακτυλίδι με διαμάντι σε κοπή σμαραγδιού (7 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καράτια.

Ο Bradley Cooper, υποψήφιος για το Οσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού σε Δεύτερο Ρόλο, επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό ρολόι Chopard, L.U.C. 1937 σε ατσάλι με λευκό καντράν και μαύρο λουράκι κροκό.

Η Julie Delpy, ηθοποιός και σεναριογράφος, υποψήφια για καλύτερη διασκευή σεναρίου για την ταινία Πριν από τα Μεσάνυχτα, επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με λευκά οβάλ και στρογγυλά διαμάντια (22 καράτια) σε πλατίνα, μια κορδέλα με οβάλ διαμάντια (8 καράτια) σε πλατίνα και ένα δακτυλίδι με λευκό διαμάντι και τρεις σειρές από διαμάντια μπριγιάν (6 καράτια) σε λευκό χρυσό 18 καράτια.