Οι διαθέσεις απέναντι στο άκουσμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ποικίλουν. Ορισμένοι σηκώνουν το φρύδι ειρωνικά, ενώ άλλοι δέχονται να παρασυρθούν στο όλο «παιχνίδι» έστω και για μια ημέρα. Εχει σίγουρα να κάνει με το από ποια πλευρά το παρακολουθεί κάποιος το όλο θέμα!

Για όλους αυτούς που έχουν διάθεση για χιούμορ, θέλουν να δείξουν σε κάποιον πόσο τον αγαπούν ή απλά είναι ανοικτοί στο να ερωτευτούν… η BHMAdonna τους δίνει την ευκαιρία να το πραγματοποιήσουν. Ενα είναι όμως σίγουρο: Δεν χρειάζεται να περιμένετε τις 14 Φεβρουαρίου για να εκδηλωθείτε!

Οι καρδιές της Τάτα

Η διαίσθηση και το επιχειρηματικό δαιμόνιο μιας νεαρής σχεδιάστριας, της Φεντερίκα Μπορέλλο ή αλλιώς «Τάτα» όπως είναι περισσότερο γνωστή, οδήγησαν το 2001 στη δημιουργία της σειράς κοσμημάτων «Tataborello Officina Bijoux».

Η πρόκληση του να ιδρύσει τη δική της επιχείρηση με τις δικές της ξεχωριστές δημιουργίες ήταν μεγάλη, αλλά η Τάτα επένδυσε στο ταλέντο της για να πετύχει και είναι ξεκάθαρο πως τα κατάφερε.

Ξεκίνησε αρχικά να δουλεύει από το σπίτι, μετατρέποντας τη διασκέδασή της σε επάγγελμα, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων επιτυχημένων εταιρειών που αντιπροσωπεύουν παγκοσμίως τη δυναμική ομάδα των προϊόντων «made in Italy».

Το αποτέλεσμα; Κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας που κατασκευάζονται αποκλειστικά στο χέρι από εκπαιδευμένο προσωπικό, τα οποία πωλούνται σε ποσοστό 50% τόσο μέσα όσο και έξω από την Ευρώπη.

Η διακριτικότητα είναι μια γνώστη λέξη για την Τάτα! Τα κοσμήματά της αποτελούν την πιο ισχυρή δήλωση με τον όγκο, τη λάμψη και τους χρωματιστούς λίθους τους. Πραγματικά κομμάτια τέχνης, εντυπωσιάζουν με τον χαρακτήρα τους.

Στο ίδιο πνεύμα κινείται και η συλλογή που δημιούργησε για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια έχουν ένα – αναμενόμενο – κοινό στοιχείο και αυτό δεν είναι βέβαια άλλο από τις κόκκινες καρδιές. Εκεί τελειώνει όμως και η πεπατημένη, καθώς η ταλαντούχα ιταλίδα παρουσιάζει κομμάτια που μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα του χρόνου, χωρίς να παραπέμπουν σε κλισέ εικόνες. Πραγματικά πανέμορφα και για να πούμε την αλήθεια δεν χρειάζεται να περιμένουμε από έναν άνδρα να μας τα δωρίσει!

Αν ωστόσο θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό και «personalized» για την «ημέρα του έρωτα» ή αν απλώς έχετε στερέψει από πρωτότυπες ιδέες δώρων για όσους αγαπάτε, η Storymood δίνει πολλές και όμορφες λύσεις.

Εκεί που συμβαίνουν οι ερωτικές ιστορίες

Το www.storymood.com είναι ένα δημιουργικό on-line workshop, με custom προτάσεις, που εμπνέεται από εσάς και προτείνει δώρα που θα δώσουν ιδιαίτερο νόημα στη δική σας ιστορία. Το όνομα του αγαπημένου σας, οι στίχοι από το δικό σας τραγούδι ,η ημερομηνία του γάμου σας, ή μία φωτογραφία, μεταλλάσσονται σε έργα τέχνης και δημιουργούν το δώρο σας.

Kούπες, t-shirts, κοσμήματα, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα αποκτούν άλλο νόημα μέσα από τη δική σας … αγάπη!

Οι επιλογές στα Love Gifts που θα βρείτε στο site είναι πραγματικά πολλές και τα περιθώρια για να «παίξετε» με τις αναμνήσεις που σας έχουν δέσει ως ζευγάρι μεγάλα. Το Storymood δίνει την ευκαιρία να δωρίσετε κάτι καλόγουστο που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ή να φοράτε κάθε μέρα, χωρίς να πέσετε στην παγίδα των βαρετών «δώρων του Αγίου Βαλεντίνου». Αποστολή εξετελέσθη!

Δείτε τις καρδιές της Τάτα και τις αγαπησιάρικες ιστορίες του Storymood