Τα γυαλιά, είτε πρόκειται για όρασης είτε για ηλίου, είναι πολλά περισσότερα από ένα χρηστικό αντικείμενο. Μας αρέσει να έχουμε πολλά ζευγάρια, τα οποία μας βοηθούν να αλλάζουμε και το στυλ μας κάθε μέρα.

Καθρέφτες, διαφάνεια, μέταλλο, διακοσμητικά στοιχεία είναι μόλις κάποιες από τις τάσεις που έχουμε δει να εφαρμόζονται στα γυαλιά. Το ελληνικό δαιμόνιο όμως βρήκε και πάλι τον τρόπο να ξεχωρίσει, δημιουργώντας γυαλιά με σκελετό από … ξύλο. Οσο περίεργο ακούγεια αρχικά, τόσο πιο όμορφο είναι όταν το βλέπεις.

Αναφερόμαστε στον Χριστόφορο Μαριάδη, τον δημιουργό της εταιρείας CM Wood Sunglasses, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων σκελετών για οπτικά – γυαλιά ηλίου, αλλά και μυωπίας- από φυσικό ξύλο.

Ο σχεδιασμός και η παραγωγή των σκελετών γίνεται αποκλειστικά στο χέρι, γεγονός που επιτρέπει στον πελάτη να αποκτήσει ένα μοναδικό κομμάτι, τo οποίο μπορεί να σχεδιάσει ο ίδιος, έχοντας λόγο στην επιλογή του φακού, αλλά και του υλικού κατασκευής.

Το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο, μοντέρνο και ταυτόχρονα πολύ κομψό και όμορφο. Μπορείτε να δείτε ολόκληρες τις συλλογές των CM Wood Sunglasses στο Facebook, όπου μπορείτε να μάθετε φυσικά και πώς μπορείτε να τα παραγγείλετε. Μετά φυσικά θα είστε έτοιμοι να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!