Η ζωντάνια, η εκκεντρικότητα, η λάμψη και η πρωτοτυπία που χαρακτηρίζουν τόσο τη Νέα Υόρκη όσο και τη νυχτερινή ζωή της στάθηκαν η έμπνευση πίσω από τη δημιουργία του 212 VIP Rose. Η εκρηκτική εσάνς ταιριάζει απόλυτα όχι μόνο με τον αέρα του Μανχάταν αλλά και με τα πριβέ ξέφρενα πάρτι, καλεσμένοι των οποίων είναι οι πιο δημιουργικοί και στιλάτοι άνθρωποι της πόλης.

Η Carolina Herrera de Baez, κόρη της διάσημης σχεδιάστριας και Καλλιτεχνική Διευθύντρια των αρωμάτων του οίκου, και η Emilie Copperman, γνωστή αρωματοποιός, βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία. Οι δύο δυναμικές γυναίκες συνεργάστηκαν στενά και υπογράφουν μια θηλυκή και ταυτόχρονα πρωτότυπη οσφρητική δήλωση.

Το 212 VIP Rose, φρέσκο και θηλυκό, μας εισάγει σε έναν κόσμο έντονων συναισθημάτων. Η φρουτένια και δροσερή σαμπάνια συναντάει το τρυφερό και ντελικάτο άνθος ροδάκινου δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο συνδυασμό. Η αρωματική δημιουργία αποκτά την αισθησιακή πλευρά της μέσα από την έντονη και ξυλώδη εσάνς του queen wood.

Εκθαμβωτική σε κάθε περίσταση, η Ζιζέλ είναι η μούσα του αρώματος και γίνεται οικοδέσποινα σε ένα αξέχαστο πάρτι στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Η μοναδική ενέργειά της εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το θηλυκό χαρακτήρα του αρώματος, ενώ το παιχνίδι μπροστά στην κάμερα με το γνωστό μοντέλο Marlon Teixeira αποτυπώνει την αισθησιακή πλευρά της εσάνς.

Το μπουκάλι του αρώματος διατηρεί το σχήμα του κλασικού 212 VIP με τις έντονες καμπύλες να τιμούν τη γυναικεία υπόσταση με μια σύγχρονη προσέγγιση. Η ροζ ιριδίζουσα απόχρωση στην οποία τυλίγεται, προσθέτει μια τολμηρή πινελιά συνθέτοντας μια δυναμική αλλά παράλληλα εκλεπτυσμένη εικόνα.

Επιμέλεια: Ελένη Σκαλκώτου