Ακόμα και αν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, καλέσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο τελικό ρόστερ που θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι πιθανό πως η FIFA θα απαγόρευε κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την «The Sun».

Ο λόγος για αυτό, είναι το γεγονός πως ο Σουηδός σταρ πριν ένα μήνα συμφώνησε για συνεργασία με την εταιρεία στοιχημάτων Bethard, με σκοπό να την προωθήσει. Ωστόσο, η FIFA απαγορεύει τέτοιου είδους ενέργειες από τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με κανονισμό της:«Οι παίκτες απαγορεύεται να συμμετέχουν, άμεσα ή έμμεσα, σε στοιχήματα, τυχερά παιχνίδια, λαχεία και παρόμοια γεγονότα ή συναλλαγές που συνδέονται με ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Ο Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στο θέμα δηλώνοντας:«Η Bethard έχει κάτι διαφορετικό: είναι μια εταιρεία με σουηδικές ρίζες. Οι ιδρυτές είναι από την πόλη μου»

Υπενθυμίζουμε πως ο υψηλόσωμος φορ αποχώρησε από την εθνική ομάδας της χώρας του το 2016. Φέτος, μεταγράφηκε στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και στο ντεμπούτο του σκόραρε δύο (2) φορές, δείχνοντας αγωνιστικά έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο δεξί του γόνατο.