Στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν στρέψει τις ελπίδες τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Στον «Τάφο του Ινδού» βρέθηκαν τουλάχιστον 1.500 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι αφού φώναξαν συνθήματα υπέρ του «τριφυλλιού» και φυσικά κατά του Αλαφούζου, συζήτησαν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Οριστική απόφαση, όμως, δεν ελήφθη, απόδειξη ότι ο κόσμος έχει εγκλωβιστεί στο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του και κατ’ επέκταση και του Παναθηναϊκού.

Συζητήθηκε η πρόταση να σχηματιστεί μία πενταμελής επιτροπή και να επισκεφθεί τον Γιαννακόπουλο, ώστε αν μπορεί να αναλάβει άμεσα ή να βοηθήσει οικονομικά τώρα, ενώ κάποιοι πρότειναν να τον επισκεφθεί ο κόσμος και στο σπίτι του.

Το τελευταίο (όπως και να γίνει μετά τη συγκέντρωση πορεία προς τον ΣΚΑΪ) απορρίφθηκε, αλλά δεδομένα θα υπάρξει μία προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Ειπώθηκε ακόμα ότι δεν καρποφόρησαν οι κινήσεις για να βοηθήσουν οικονομικά άλλοι επιφανείς Παναθηναϊκοί.

Κάποια στιγμή τον λόγο πήρε και η σύζυγος του Σπύρου Μαραγκού, η Ανδριάνα, η οποία είπε: «Χρειάζονται πράξεις, όχι λόγια. Σε λίγες μέρες ο Παναθηναϊκός καταστρέφεται».

Η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Τατιάνα Πυτιχούτη ανέφερε ακόμα ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά της διοίκησης, αλλά και για να μάθουν όλοι το πραγματικό χρέος.

Συμβολική κίνηση

Αυτή τη στιγμή 1.000 περίπου οπαδοί έκλεισαν συμβολικά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Αλαφούζου και φυσικά υπέρ του «τριφυλλιού».