Ο Αμερικανός που επέλεξε ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει τη θέση «4» καλύπτοντας το κενό του τραυματία στη μέση Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι εξίσου αλτικός, εξίσου θεαματικός, αλλά πιο έμπειρος και με θητεία στο ΝΒΑ. Πρόκειται για τον 34χρονο φόργουορντ Τζαμάριο Μουν, ο οποίος… αυτοανακοινώθηκε μέσω «Twitter» και λίγες ώρες αργότερα επισημοποιήθηκε η προσθήκη του στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης μέσω ανακοίνωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Ο Μουν (που σημαίνει «φεγγάρι») έχει φορέσει τις φανέλες των Τορόντο Ράπτορς, Μαϊάμι Χιτ, Λος Αντζελες Κλίπερς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Σάρλοτ Μπόμπκατς στο ΝΒΑ, με μέσον όρο καριέρας 6,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,8 κλέψιμο και 0,8 τάπα σε 22,6′ συμμετοχής σε 286 αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ, όπου θήτευσε από την περίοδο 2007-08 ως και τη σεζόν 2011-12 (μόνο οκτώ ματς).
«Πέρασα υπέροχα στους Ντιφέντερς. Παιδιά, συνεχίστε να παλεύετε και εγώ θα σας παρακολουθώ. Νέα ευκαιρία: Ολυμπιακός», έγραψε ο έμπειρος φόργουορντ στο «Twitter» ανοίγοντας την πόρτα της Ευρώπης για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουν _ γνωστός ως «κατσαβίδι», ως «Super Jamario» και «Apollo 33» _ έχει θητεύσει στους Χάρλεμ Γκλομπτρότερς το 2004, όπως και ο Πέτγουεϊ έξι χρόνια αργότερα.
Ο Μουν στην αρχή θα αγωνίζεται μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, παρά μόνο μετά το πέρας του πρώτου γύρου του Top16 (επτά αγωνιστικές).