Με υποθέσεις και διαδικασίες που αφορούν στην προσπάθεια εξασφάλισης αδειοδότησης της ΑΕΚ για για τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα της ερχόμενης σεζόν (εφόσον ασφαλώς εξασφαλίσει την αγωνιστική παραμονή της στο τρέχον πρωτάθλημα) ασχολούνται τις τελευταίες ημέρες τα μέλη της κιτρινόμαυρης διοίκησης. Βεβαια για να λυθούν όλα τα θέματα ώστε να καταφέρει η ΑΕΚ να καταθέσει στο τέλος του μήνα έναν αξιοπρεπή φάκελο χρειάζονται χρήματα, τα οποία δεν υπάρχουν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Δημητρέλος καταπιάστηκε μεν με όλα τα «μέτωπα» που αφορούν στην αδειοδότηση, όμως μόνο που μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι απλώς να τα καταγράψει και αξιολογήσει…

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν προς νυν και πρώην ποδοσφαιριστές, αλλά και διάφορους πιστωτές, αγγίζουν τα 4,5 εκατ. ευρώ και όσο δεν βρίσκεται λύση στο ιδιοκτησιακό πρόβλημα που ταλανίζει την ΑΕΚ οι πιθανότητες αδειοδότησης. Λιγοστεύουν. Στα Σπάτα διατηρούν την ελπίδα ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει την ύστατη ώρα, ελπίζοντας ότι το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στην Αγγλία ο ενδιαφερόμενος επενδυτής κ. Δημήτρης Βιντιάδης θα φέρει αποτελέσματα.

Και τούτο διότι εκλαμβάνουν ως θετικό σημάδι το ότι ο νεαρός επιχειρηματίας θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο ώστε να έχει τις τελικές (;) επαφές με τους συνεργάτες του και τον άγγλο dealer κ. Κιθ Χάρις αν και στην προκείμενη περίπτωσξ το ζητούμενο είναι να επιστρέψει με διάθεση για πράξεις διότι έχουν ήδη περάσει 7 μήνες από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά της κιτρινόμαυρης εταιρείας.

Εφόσον η συγκρατημένη αισιοδοξία που βγαίνει από τα Σπάτα επιβεβαιωθεί και ο κ. Βιντιάδης επιστρέψει στην Αθήνα έχοντας εξασφαλίσει τα απαιτούμενα κεφάλια για να τα επενδύσει για το επόμενο βήμα αναμένεται να είναι η πραγματοποίηση της περιβόητης συνάντησής του με του; κκ. Πέτρο Παππά και Δημήτρη Μελισσανίδη για την εξεύρεση από κοινού λύσης ώστε η Ενωση να εξέλθει από το πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.