Ο άσος της Σάλκε και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Κυριάκος Παπαδόπουλος θα προτιμούσε να μην αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο πρόσθεσε ότι «έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ενώ ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας Χουμπ Στέφενς δεν έκρυψε ότι θα προτιμούσε να έχει αποφύγει τους Ερυθρόλευκους.

«Δεν θα ήθελα να τεθούμε αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό αν γινόταν. Δεν θέλω να πω ποιες ομάδες έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση. Ο όμιλος έχει ισορροπία. Ολες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για πρόκριση. Γιατί να μην περάσουν ο Ολυμπιακός και η Σάλκε; Μακάρι να γίνει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο έλληνας διεθνής στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω εδώ και παίζω με την ομάδα που με ανέδειξε. Τα συναισθήματά μου είναι θετικά. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια».

Αναφορικά με τη μέχρι τώρα παρουσία της Σάλκε στο γερμανικό πρωτάθλημα δήλωσε: «Δεν δεχθήκαμε γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι. Σε κάποια ματς δέχεσαι γκολ. Σε άλλα όχι. Εχουμε επτά πόντους στο πρωτάθλημα και είμαστε τρίτοι».

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και ο κ. Στέφενς, ο οποίος είπε: «Εχουμε παίξει τρία ματς, έχοντας καλή συγκομιδή. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι οι προσδοκίες μας αυτή τη στιγμή, ίσως μετά το παιχνίδι να πούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Έχει νέους παίκτες ο Ολυμπιακός, δεν με ενδιαφέρει όμως τι κάνει ο αντίπαλος. Με νοιάζει η δική μου ομάδα. Ο Ολυμπιακός για να βρίσκεται εδώ πρέπει να είναι καλή ομάδα» τόνισε ο γερμανός τεχνικός.