από metereologos.gr
Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018
 

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην παράκαμψη Καβάλας

Στο τμήμα της Εγνατίας Οδού μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Αγίου Ανδρέα και Ασπρων Χωμάτων
Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην παράκαμψη Καβάλας
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας θα εφαρμοστούν στην παράκαμψη Καβάλας τμηματικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του τμήματος της Εγνατίας Οδού μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Αγίου Ανδρέα και Ασπρων Χωμάτων, για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης φθορών του υφιστάμενου ασφαλτικού τάπητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της  εταιρείας στο μήκος της εργοταξιακής ζώνης (από χ.θ. 457+000 έως χ.θ 478+300) θα είναι εγκατεστημένη η προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση και η κυκλοφορία θα διεξάγεται τμηματικά από δύο ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18/6 και θα διαρκέσουν δύο μήνες περίπου.

Η Εγνατία Οδός ΑΕ ζητεί την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνει την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Να σημειωθεί ότι για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην Εγνατία Οδό μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.


Κοινωνία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
-