Εναν 48χρονο συνέλαβαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Νωρίτερα είχε πυροβολήσει τρεις φορές με πιστόλι εναντίον 57χρονου, τη στιγμή που ο τελευταίος κινούνταν με το αυτοκίνητό τουστην περιοχή, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στη θωρακική χώρα και στον αριστερό μηρό.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε, το οποίο περιείχε άλλα δύο φυσίγγια στον γεμιστήρα του. Στον τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλεξαν τους τρεις κάλυκες του πιστολιού.

Σε έρευνα στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια, ισάριθμα κυνηγετικά όπλα, αεροβόλο όπλο, πυροβόλο όπλο και γεμιστήρας, 124 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 118 καψούλια και 151 κάλυκες, 14 μαχαίρια, ξίφος, βαλλίστρα (τόξο), χειροπέδες και γκλοπ, τρεις πυροκροτητές, επτά φιτίλια και κροτίδα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, με δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών.