Ο παραλογισμός δεν έχει τέλος. To αντισυμβατικό πανκ συναντά τη ακραία συντήρηση στα τραγούδια του εθνικιστικού συγκροτήματος με τον τίτλο «Pogrom», το οποίο ενστερνίζεται τις απόψεις της Χρυσής Αυγής. «Ροκ για την πατρίδα είναι η μουσική μας, παράσιτα και ξένους δεν θέλουμε στη γη μας» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι στο τραγούδι «Ροκ για την πατρίδα», στο βιντεοκλίπ του οποίου το ροκ «ανακαλύπτει» τη φουστανέλα σε ένα εφιαλτικό αχταρμά.
Πρώην μπασίστας των Πογκρόμ, που σημαίνει αγελαία επίθεση και συστηματικός διωγμός, είναι ο νυν βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Άλλα τραγούδια των Πογκρόμ είναι το «Μίλα ελληνικά ή ψόφα» οι στίχοι του οποίου αναφέρουν χαρακτηριστικά «!Έρχεστε στη χώρα μας, δεν έχετε δουλειά πεινάτε σα ρεμάλια και τρώτε τα παιδιά. Μιλάτε ρωσικά, μιλάτε αλβανικά μα τώρα θα μιλήσετε σωστά τα ελληνικά. Μίλα ελληνικά ή ψόφα»
Ένα άλλο τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο «Άουσβιτς» έχει ως εξής: «Γ–ώ τον Βίζενταλ. Γ–ώ την Άννα Φρανκ. Γ—-ται κι όλη η φυλή του Αβραάμ. Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω! Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω. Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς».
Είναι προφανές ότι το «αυγό του φιδιού» έχει εκκολαφθεί και στην ελληνική κοινωνία έχουν παρεισφρήσει σε όλα τα επίπεδα νεοναζί ιδεολογήματα τα οποία δηλητηριάζουν την ελληνική νεολαία με τα πιο τοξικά συνθήματα.