από metereologos.gr
Παρασκευή 27 Απριλίου 2018
 
 

Στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε ο ηγούμενος Εφραίμ

Ρασοφόροι τον περίμεναν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού από τις έξι το πρωί
Στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε ο ηγούμενος Εφραίμ
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί ο ηγούμενος Εφραίμ, προφυλακισθής για τις σκανδαλώδεις διεκδικήσεις δημοσίων εκτάσεων από την Ιερά  Μονή Βατοπαιδίου, ενώ σε εγρήγορση βρίσκεται το νομικό του επιτελείο ώστε να επιδιώξει άμεσα και να καταφέρει την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

 Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτα ο ηγούμενος κρατήθηκε στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών και όχι στον χώρο των κρατητηρίων από όπου και μεταφέρθηκε σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που τον έκρινε προφυλακιστέο για την σκανδαλώδη υπόθεση  της διεκδίκησης της λίμνης Βιστωνίδας από τη Μονή Βατοπαιδίου. 

Χθες, λίγο μετά τις 20.30, πάνω από 200 άτομα, φανατικοί θρησκόληπτοι κάθε ηλικίας με αναμμένα κεριά στα χέρια υποδέχτηκαν με έντονα χειροκροτήματα και φωνάζοντας «άξιος, άξιος» τον ηγούμενο Εφραίμ στο Εφετείο Αθηνών. 

Οδικώς από το Αγιον Ορος

Ο ηγούμενος Εφραίμ, συνοδεία αστυνομικών,  κατευθύνθηκε οδικώς από την Μονή Βατοπαιδίου στην Αθήνα  προκειμένου να παραδοθεί.

Ο αρχιμανδρίτης μόλις έφτασε στην πρωτεύουσσα μετήχθη στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, όπου και εκτελέστηκε το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του, μετά το ομόφωνο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την προφυλάκιση του.

Ο ηγούμενος μετά την διανυκτέρευσή του τη νύχτα της Τρίτης στην ΓΑΔΑ θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα κρατηθεί σε ατομικό κελί καθώς, όπως ενημέρωσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες, τον διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αρίστο Κασμίρογλου, που τον επισκέφτηκε, δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος άλλος, ειδικός χώρος για την κράτηση κληρικών.

Τι προηγήθηκε της μεταφοράς  του Εφραίμ


Tο πράσινο φως για τη μεταφορά του έδωσε ο θεράπων γιατρός του. Εν τω μεταξύ, την παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή ζήτησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση.

Ο γιατρός που εξέτασε τον ηγούμενο Εφραίμ έκρινε ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σαφή βελτίωση, καθώς το σάκχαρό του ρυθμίστηκε, οι πόνοι από τη δισκοπάθεια υποχώρησαν, ενώ υποχώρησε και ο πυρετός από τη λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η υπόθεση της προφυλάκισης του Εφραίμ έχει φέρει αναστάτωση στην πολιτική ζωή, καθώς ο ΛΑΟΣ έχει ταχθεί στο πλευρό του μοναχού, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για σκοπιμότητες πίσω από το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Την Τρίτη, μιλώντας στον Σκάι, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή, που ήταν βασικός κατήγορος στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου. Εκτίμησε ότι «η ταυτόχρονη παρουσία του υφυπουργού και βασικού κατηγόρου στην υπόθεση κ. Πεταλωτή συνιστά μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα».

Παρέμβαση Τέντε ζητεί το Αγιον Ορος

Εν τω μεταξύ, την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να ασκήσει το δικαίωμα που του παρέχει ο νόμος για την αναίρεση του βουλεύματος τού Συμβουλίου Εφετών, με το οποίο αποφασίστηκε η προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ, ζητάει η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

Με επιστολή της προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, το ανώτατο διοικητικό όργανο της αγιορείτικης πολιτείας τον διαβεβαιώνει ότι «προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Δικαιοσύνης η καθ' ημάς Ιερά Κοινότητα παρέχει την διαβεβαίωσιν και εγγυάται την παραμονήν του Γέροντος Εφραίμ εντός Μονής».

Η επιστολή συντάχθηκε στο πλαίσιο της απόφασης της Ιεράς Κοινότητας που ελήφη στην χθεσινή σύνοδό της στις Καρυές. Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η αποστολή άλλων δυο επιστολών, η μια προς το ΥΠΕΞ, στην οποία επικρίνεται η διαδικασία που ακολουθήθηκε από τις δικαστικές αρχές και υποστηρίζεται ότι παραβιάστηκε ο Καταστατικός Χάρτης του Αγίου Ορους και η άλλη προς την αδελφότητα της μονής Βατοπαιδίου, με την οποία δηλώνεται η συμπαράστασή της προς την «δοκιμασία του αδελφού Εφραίμ» αλλά και των μοναχών της μονής.

Στην επιστολή της προς τον κ. Τέντε η Ιερά Κοινότητα, αφού εκφράζει «την μεγάλην έκπληξιν ημών δια την έκδοσιν του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών προς άμεσον προφυλάκισιν του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ματοπεδίου Αρχιμανδριτου κ.Εφραίμ», αναφέρει μεταξύ άλλων:

«…προξενεί εις ημάς κατάπληξιν το γεγονός ότι το βούλευμα τούτο εξεδόθη και απεστάλη προς εκτέλεσιν εσπευσμένως κατά τας παραμονάς της εορτής της γεννήσεως του Κυρίου Ημών Χριστού. Εκδοθέντος μάλιστα συμφώνως προς αυτό του κατά νόμον εντάλματος προσωρινής κρατήσεως υπό της ανακρίτριας διενεργήθη ήδη κατά την 24η τρέχοντος μηνός η σύλληψης Καθηγουμένου πραγματοποιηθείσα εν τη Ιερα Μονή Βατοπεδίου κατόπιν κινητοποιήσεως ισχυρας αστυνομικής δυνάμεως υπό τον αστυνομικόν διευθυντήν Χαλκιδικής, τη συμπράξει εισαγγελικού λειτουργού της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ως εάν επρόκειτο περί προσώπου άκρως επικινδύνου περί του οποίου δήθεν υφίσταντο υπόνοιαι απειθείας ή αντιστάσεως».

Στο τέλος της ανακοίνωσης σημείωνεται: «…υποβάλλομεν επείγουσαν έκκλησιν και θερμοτάτην παράκλησιν όπως ασκήσετε το όπερ εκ του νόμου έχετε δικαίωμα της αναιρέσεως του προρρηθέντος βουλεύματος».


Συνάντηση Τέντε - Κασμίρογλου

Με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε συναντήθηκε την Τρίτη ο διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου και συζήτησε μαζί του τη δυνατότητα να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης για τον ηγούμενο Εφραίμ στο κελί του στη Ιερά Μονή Βατοπαιδίου αντί για τις φυλακές.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός απάντησε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί και διευκρίνισε ότι το άρθρο 57 του Εκκλησιαστικού Κώδικα, που προβλέπει για τους ιερείς να κρατούνται σε ειδικό σωφρονιστήριο, δεν μπορεί να εφαρμοστεί, καθώς τέτοιο ίδρυμα δεν υπάρχει στη χώρας μας.

Παράλληλα, στον κ. Τέντε έχουν σταλεί επιστολές πιστών (μοναχών, δικηγόρων, ομογενών από Αυστραλία, κ.λπ.), Ιερών Μονών, καθώς και αίτημα της Ιεράς Επιστασίας για να αναιρεθεί το βούλευμα με το οποίο αποφασίστηκε η προφυλάκιση του αρχιμανδρίτη Εφραίμ.

Ανεπίτρεπτες οι παρεμβάσεις, λένε οι εισαγγελείς

Ανεπίτρεπτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης αποτελεί η κριτική που ασκήθηκε για την απόφαση προφυλάκισης του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, υπογραμμίζει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Ειδικότερα, με αφορμή τα σχόλια και τις επικρίσεις που έγιναν, για τη διαταχθείσα προσωρινή κράτηση του ηγουμένου Εφραίμ, η ΕΕΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Είναι πρωτοφανές, παράγοντες ξένης χώρας να ασκούν κριτική σε αποφάσεις της ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης, αγνοώντας ότι στις νομικά αναπτυγμένες χώρες η διάκριση των εξουσιών είναι αυτή που χαρακτηρίζει το κράτος δικαίου.

» Θεωρούμε ότι η κριτική αυτή, καθώς και η κριτική που ασκήθηκε από παράγοντες του δημόσιου βίου της χώρας μας, αποτελεί ανεπίτρεπτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης.


» Οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί δίνουν μεγάλη σημασία στον κοινωνικό απόηχο των αποφάσεων τους και έχουν τις ευαισθησίες εκείνες που χαρακτηρίζουν τις παραδόσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης.


» Ζητούν, όμως, απ' όλους τους, αυτόκλητους και μη, σχολιαστές των αποφάσεων τους και αν ακόμα διακρίνονται από αυστηρότητα, να είναι προσεκτικοί όταν εκφέρουν γνώμη γι' αυτές, αφού δεν έχουν γνώση των δεδομένων της δικογραφίας.


» Η προσωρινή κράτηση είναι μεν εξαιρετικό μέτρο και διατάσσεται με προσοχή και φειδώ, αλλά πάντοτε σύμφωνα με τα δεδομένα της δικογραφίας και τους ορισμούς του νόμου. Αρμόδια δε να την επιβάλλουν ή όχι είναι μόνο τα δικαστικά όργανα, τα οποία δεν πτοούνται ούτε από επικρίσεις ούτε από παρεμβάσεις.


» Στη συγκεκριμένη περίπτωση το Συμβούλιο, που διέταξε την προσωρινή κράτηση, συγκροτήθηκε από ανώτερους δικαστές (εφέτες), εγνωσμένου κύρους, ήθους και επιστημονικής κατάρτισης
».


Κοινωνία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τρίτη αποφασίζεται η μεταφορά του Εφραίμ σε νοσοκομείο 
Προφυλακίζεται ο αρχιμανδρίτης Εφραίμ 
ΥΠΕΞ: η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις, απαντά στη Ρωσία 
Πιθανή διάπραξη και νέων εγκλημάτων από τον Εφραίμ 
«Ο Εφραίμ είναι άτομο με ροπή στην εγκληματική δράση» 
Λεμεσού Αθανάσιος: «Σήμερα ο Χριστός γεννάται στον Κορυδαλλό»  
Βατοπαίδι: «Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολεμικής περιόδου» 
Ο εισαγγελέας εφετών ζητεί την αποφυλάκιση του Εφραίμ 
 
 
σχόλια (138)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Τη κουκουλα. | 29/12/2011 09:36
  Μια και ειναι εκπαιδευμενος στο μοναχικο βιο ,εκει που καθεται μοναχος ,ας κανει και καμμια καλη πραξη ,να δωσει 5-10 ονοματακια να σφιξουν λιγο οι κ.... τελος παντων! Oσο για τα φασιστοειδη του ΛΑ.ΟΣ,καλα θα κανουν να πουλανε βιβλια απο τη ΤV ουλα, αντι να παριστανουν τον υπουργο .
  Constantinos
  απάντηση41
   
   
  Ιράν | 29/12/2011 00:16
  από αυτά που γράφετε καταλαβαίνω ότι η Ελλάδα έχει μακρύ δρόμο να διανύσει...
  corrupted
  απάντηση03
   
   
  μπαλαούρο | 28/12/2011 20:35
  προφανώς είναι πιο ένοχος από τη γνωστή κομπανία των Ακη- Μαντέλη- Τσουκάτου.Επίσης δεν ξέρουμε αν ο οικιακός εξοπλισμός της μονής ήταν χορηγία του χερ Χριστοφοράκος.
  δημητρης
  απάντηση134
   
   
   
  Διαχωρισμός Εκκλησίας και Κράτους, τώρα | 28/12/2011 17:54
  Αμάν πια, εμείς κι οι Αγιατολλάδες! Ελλάδα, η χώρα με το παπαδαριό να κόβει και να ράβει, προβλέπω αν συνεχίσουμε έτσι με το 'ράσο' σε λίγο θα έχουμε θεοκρατούμενη δημοκρατία!!! Με τον τράγο στην προσωπική του βουλή!! Αλά Ιράν! Θα βάλουν και τσαντόρ οι γυναίκες έτσι για να μην προκαλούν με την ύπαρξη τους! Ωραίο και ρόδινο το μέλλον! Κι ο Μπεναζίρ Μπενιζέλ Μπαταξή θα φιλάει άπειρα παχουλά χεράκια ενώ προσφέρει υπηρεσίες!!
  Mαρία η Μαγδαληνή
  απάντηση2014
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  επικίνδυνος!!!!!!!!!!!!!!! | 28/12/2011 16:07
  Ο Γέροντας Ευφραίμ είναι στη φυλακή γιατί κρίθηκε επικίνδυνος αλλά όχι ένοχος!!! Επικίνδυνος γιατί φιλοξενεί στο Μοναστήρι καθημερινά 200 προσκυνητές και έρχονται σε επαφή με τον Ορθόδοξο Ασκητισμό. Επικίνδυνος γιατί προσπάθησε να προστατέψει την ιδιοκτησία της Μονής και να την αξιοποιήσει με έργα για τους φτωχούς. Επικίνδυνος γιατί κάνει φιλόπτωχα έργα και δεν αυτοπροβάλλεται. Επικίνδυνος γιατί αφιέρωσε τη ζωή του στο Χριστό και στον συνάνθρωπο. Τι είναι πράγματι αυτό που φοβάστε από τα πιο πάνω?
  Giannis
  απάντηση2145
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Απόδειξη... | 28/12/2011 14:16
  πως ακόμη αυτή η χώρα ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, όχι μόνο οι ως συνήθως "άλλοι", συνεχίζουν να ηρωποιούν κοινούς απατεώνες..Με τις υγείες σας....
  g.s.
  απάντηση295
   
   
  ΠΡΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ! | 28/12/2011 13:36
  ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ...Ο ΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ???Ο ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ "ΚΑΜΑΡΙΑ" ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑΧΑΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
  ΔΩΡΑ
  απάντηση126
   
   
   
  I Ellada kratos dikaiou??? | 28/12/2011 13:26
  apo pou k'os pou??? elpizo na ton metaferan me xeiropedes ton "Theotaverniari" (tha elege o megalos Kazantzakis). San den ntrepete. Elpizo na min ypokipsi i dikaiosini se autin tin paralogi piesi apo ekso kai apo mesa
  stop ta rassa!!!
  απάντηση205
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Θάνατος στον καλόγερο!!! | 28/12/2011 12:37
  Είδες αν δεν είσαι αριστεριστής αναρχοκομμουνιστής σε αυτό τον τόπο, δεν έχεις καμία ελπίδα να δικαιωθείς
  Και την Κούρτοβικ για δικηγόρο επίσης . .
  απάντηση626
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Κραυγές | 28/12/2011 12:13
  Η ορθοδοξία δέχεται επίθεση από τι; Επειδή ένας καλόγερος προφυλακίστηκε; Από αυτό κρίνετε η μοίρα της πίστης σας; Από έναν άνθρωπο; Μετά σας πείραξε η μέρα. Κατάνυξη κτλ. Σας εμπόδισε η απόφαση να περάσετε τα Χριστούγεννα; Μήπως φυλακίστηκε ο παπάς κάποιας ενορίας και δεν έχει η τάδε ενορία Παπά; Πάλι όχι. Να σας πω τι σας πείραξε; Τίποτε, απλά βγήκαν 10 παπάδες και είπαν την γνώμη τους, η οποία σεβαστή μεν αλλά τελείως αβάσιμη και ύποπτη ( όλοι έχουμε δει πως η εκκλησία μέχρι και παραδικαστικό κύκλωμά είχε δημιουργήσει και πόσο μετράνε τα λόγια των παπάδων σε μια δίκη στην εποχή μας). Και βγήκαν όλοι οι ανεγκέφαλοι στο δρόμο να κάνουν πορείες να συμπαρασταθούν στον κλέφτη. Φτιάξανε και καμιά 10αριά σενάρια συνωμοσίας και αυτό ήταν. Η δικαιοσύνη έκρινε πως αυτός ο άνθρωπος είναι ύποπτος και πρέπει να προφυλακιστεί. Διαφωνείτε; Μπράβο σας. Και εγώ διαφωνώ. Αλλά δεν θα κρίνω το έργο της δικαιοσύνης χωρίς να ξέρω την δικογραφία και χωρίς να περιμένω τη δίκη. Εξάλλου, αν ο παπάς προφυλακίστηκε άδικα, έχει την δυνατότητα να ασκήσει έφεση ή και να κάνει μήνυση στην εισαγγελία για την άδικη προφυλάκισή του. Άλλο δεν μας αρέσει μια απόφαση και άλλο κάνουμε πορείες και πλέκουμε σενάρια συνωμοσίας.
  Μάρκος
  απάντηση5213
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Clean Sky Company : Ξέπλυμα σκανδάλων! | 28/12/2011 12:08
  O ΣKAΪ στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και τις ιερές business! Ακόμα και μεταφυσικά επιχειρήματα χρησιμοποιεί! Ρε, σε τι υπερβατική χώρα ζούμε!
  ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.
  απάντηση3513
   
   
   
  Προς ιερούς αγανακτισμένους | 28/12/2011 11:02
  Δύο παρατηρήσεις για την προφυλάκιση: Οι επαφές με τους "αδελφούς" Ρώσους τον καθιστούν ύποπτο φυγής. Όσο για την ¨φιλευσπλαχνία" των ημερών των Χριστουγέννων- ο ηγούμενος είναι παλαιοημερολογίτης!
  ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.
  απάντηση6014
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Η Εκκλησία στο απόσπασμα | 28/12/2011 11:02
  Είναι φανερό ότι στόχος είναι η Εκκλησία, η Ορθοδοξία και ο εθνοτικός χαρακτήρας του Ελληνισμού που είναι αμιγώς Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Μπράβο ρε Παπαιωάννου..Και που 'σαι..! Άνοιξε τις φυλακές και βγάλε τους λάθρο, ναρκέμπορους, τρομοκράτες έξω!
  Apokoronas
  απάντηση1764
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Ξεφωνημενη εργολαβία | 28/12/2011 10:54
  Eiναι φυσιολογικο η υπουεση να προκαλει αντιδρασεις απο πιστους στην καλογερική απο άπιστους απο επενδυτες σε ακίνητα απο εγχώρια και εξωχώρια συμφεροντa και εταιριες . Κατανοητό . Το οτι ενας σταθμος τον εχει παρει εργολαβία σε βαρος οποιασδήποτε δεοντολογιας πρεπει να ειναι η πιο ξεφωνημενη περίπτωση αντιπαροχής ...που ομως δεν καταλαβαινουμε το περιεχόμενό της .
  vagelis
  απάντηση189
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  'Πολυπολιτισμική' επίθεση | 28/12/2011 10:29
  Δεν είμουν ποτέ υπέρ των Παπάδων, Εκκλησίας και τα ρέστα...Αλλά με αυτό το φιάσκο της σύλληψης του Εφραίμ και της διαπόμπευσής του (ούτε ο Τσοχατζόπουλος να ήταν) με έκανε να καταλάβω τον πόλεμο που διεξάγεται απέναντι σε κάθε τι το εθνικό, τον σταυρό και την ράτσα μας σαν Έλληνες.
  Έχει να πέσει μαύρο . . .
  απάντηση2250
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ηγουμενος εφραιμ | 28/12/2011 10:24
  ΝΤΡΟΠΗ.ΝΤΡΟΠΗ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΗΕΚΚΛΗΣΙΑ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟς ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση2046
   
   
  Αδεκαστη-Πουλημενη Δικαιοσυνη | 28/12/2011 07:23
  Αλητες ανθελληνες και δοσιλογοι πολιτικοι.Να δεχτω οτι ο Εφραιμ πρεπει να λογοδοτησει στην δικαιοσυνη,γιατι ομως βγαλατε καθαρους στις δηθεν εξεταστικες επιτροπες σας ,τους Ρουσοπουλο,Τσοχατσοπουλο,Βουλγαρακη,Κοντο κ.α Αυτους θελουμε μαζι με αλλους πολλους πολιτικους κλεφτες μεσα στην φυλακη μια και καλη και για παντα. Ο λαος πλεον δεν σας υπολογιζει ,και δεν σας πιστευει σε αυτα που λετε κα αποφασιζετε. Δεν πρεπει να πανε να δικαστουν απο την γ.......νη "Αδεκαστη δικαιοσυνη" και ολοι αυτοι που εφεραν την Ελλαδα σε αυτο το χαλι? Ελπιζω να βαλαμε λιγο μυαλο και να σας δωσουμε ενα μαθημα της απορριψης μας στις προσεχεις εκλογες.
  Ανώνυμος / η
  απάντηση399
   
   
   
  η Ορθοδοξία είναι ο στόχος.. | 28/12/2011 05:56
  το 1917 πάλι ένας καλόγηρος ένα χρόνο πρίν ήταν η αιτία που άναψε την πυρκαιά .. ακόμα κι άν του φορτώσουν τις αμαρτίες της ευρωζώνης, του ρασπούτιν , τα εγκλήματα του χίτλερ ο σκοπός τους και των φερεφώνων τους ΜΜΕ είναι ένας.. απαξίωση και εκθεμελίωση της ορθοδοξίας στη συνείδηση του λαού ( έχει ξεκινήσει στα ΜΜΕ που ελέγχουν) και επιβολή ενός αποπνευματικοποιημένου γερμανικού νεοπροτεσταντισμού... οι Ρώσοι ( ορθόδοξοι) κατάλαβαν και αντέδρασαν και αυτός ήταν, για αρχή, ο εύσχημος τρόπος δια της κοινής ορθόδοξης πίστης ...
  ΜΙΧΑΛΗΣ
  απάντηση1441
  Απαντήσεις  4 | Εμφάνιση όλων
   
   
  στον | 28/12/2011 03:50
  τοίχο και τουφέκισμα μαζί με όλα τα άλλα λαμόγια. δικαιοσύνη.
  Δήμος Τανάλιας
  απάντηση3214
   
-