Πανευτυχής μητέρα η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα συνόδευσε το παιδάκι της Φοίβο -Παύλο στο νηπιαγωγείο στο ιδιωτικό σχολείο Χιλ, στην Πλάκα. Ποιά άλλωστε μάνα δεν θα ήταν πανευτυχής για το «πρωτάκι» της; Κομψή και (ως συνήθως) λιτά ντυμένη μ΄ένα άσπρο αμάνικο μπλουζάκι και μπλε παντελόνι, ευγενέστατη προς τους όλους, φωτογράφιζε συνεχώς το παιδί της στο νηπιαγωγείο. Διακριτική ήταν και η αστυνομική παρουσία γύρω από το σχολείο. Ουδείς αντιλήφθη το παραμικρό, ούτε καν ο Πέτρος Τατσόπουλος, που ως πρώην βουλευτής γνωρίζει από αστυνομίες και τέτοια, ο οποίος συνόδευσε στην Χιλλ, τη μικρή κορούλα του.

Της κυρίας Μπαζιάνα άλλωστε δεν της αρέσουν οι επισημότητες. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί, ότι πανευτυχής θα πρέπει να ήταν επίσης και ο παπάς που τέλεσε τον αγιασμό.

Είδε προφανώς ότι εκεί ήταν η σύντροφος του Αλ. Τσίπρα, είδε επίσης ότι ήταν παρόντες πολλοί επώνυμοι, καθώς και μερικοί γονείς από τη λεγόμενη «συντροφιά» της Αίγινας και μετά τον αγιασμό έβγαλε λόγο για την άνθηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης και ευχήθηκε στα παιδιά να γίνουν οι αυριανοί ηγέτες.

Α, να μην το ξεχάσω, είπε ακόμα ότι αυτό το 23% στον ΦΠΑ που επιβλήθηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση, θα πρέπει να το…κοιτάξουν! Ο μικρότερος γιος του ζεύγους Αλέξη Τσίπρα και Μπέτυς Μπαζιάνα Ορφέας- Ερνέστο πηγαίνει σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό επίσης στην Πλάκα.

Παρ΄ότι θα πηγαίνουν τα παιδιά του κ. Τσίπρα στην Χιλλ, η επιθυμία όλων είναι να υπάρχει πάντοτε διακριτική αστυνομική παρουσία, που δεν επηρεάσει την σχολική ζωή.