Νέα διάσταση στην υπόθεση των καταγγελιών περί δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. Π. Χαϊκάλη από τον φερόμενο ως «μεσάζοντα» Γ. Αποστολόπουλο, δίνει η ανεξάρητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάννα, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος παραμένει σύμβουλος του προέδρου του κόμματος Π. Καμμένου και ότι την προσέγγισε τον περασμένο Οκτώβριο για να την πείσει να επιστρέψει στους ΑΝ.ΕΛΛ.

Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στην Βουλή, η κυρία Γιαταγάννα είπε ότι ο Αποστολόπουλος «την πήρε τηλέφωνο τον περασμένο Οκτώβριο ζητώντας της να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και εκείνη του απάντησε, ΄΄άντε ρε φύγε από δώ΄΄». Επίσης, σημείωσε πως «με την ιδιότητα της εισαγγελέως έχω δικάσει πολλούς απατεώνες και δεν αποκλείω η συγκεκριμένη υπόθεση να είναι στημένη», ενώ αναφερθείσα στην παρουσία του Αποστολόπουλου στο κόμμα, την εποχή που η ίδια ήταν ακόμα βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ., είπε πως «δεν είχαμε πολλές σχέσεις, αλλά γενικά ήταν ένα πρόσωπο που δεν τον πήγαινα».

Ωστόσο, σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝ.ΕΛΛ. διαψεύδουν ότι ο Αποστολόπουλος παραμένει στο κόμμα:


«Ο Γ. Αποστολόπουλος έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ την άνοιξη του 2013, έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων (για να αποδειχθεί πως δεν είχε επαφή με τους ΑΝΕΛ). Ο οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμπουμε στη Δικαιοσύνη. Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα με τη Χρ. Γιαταγάνα η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΛ εδώ και 9 μήνες χωρίς να έχει εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής της».