από metereologos.gr
Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
 
 

Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Εδώ και αρκετούς μήνες οι εργαζόμενοι του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη δίνουν αγώνα άνισο, κόντρα σε όλα του καιρού τα ρεύματα.

Με τον εκδότη εξουθενωμένο, χωρίς δυνάμεις και δυνατότητες, την κυβέρνηση εχθρική και πάντα σχεδιάζουσα την κατάκτηση του οργανισμού, τις Τράπεζες «τυποποιημένες» μετά τις τέσσερις ανακεφαλαιοποιήσεις με χρήματα του ελληνικού λαού και τους ανταγωνιστές έτοιμους να διαμοιράσουν τα ιμάτιά μας, παλέψαμε και παλεύουμε χωρίς πόρους να κρατήσουμε ζωντανή τη δημοσιογραφική ιστορία ενός αιώνα.

Απλήρωτοι και δυστυχούντες οι εργαζόμενοι του οργανισμού έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να κρατήσουν τις εφημερίδες δυναμικές και αξιοσέβαστες, τα περιοδικά όρθια και ελκυστικά, τις ιστοσελίδες πλούσιες και απόλυτα ενημερωμένες και το ραδιόφωνο ζωντανό καθημερινό σύντροφο τόσων και τόσων ακροατών.

Υπερέβαλαν εαυτούς με την ελπίδα ότι στο μεσοδιάστημα θα διαμορφωθούν κατάλληλες συνθήκες για μια λύση ευπρόσωπη και ταιριαστή προς την αξία, την ποιότητα και την κουλτούρα του ιστορικού ομίλου, που πριν λίγες μέρες συμπλήρωσε 94 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Δυστυχώς υπό την επίδραση πλήθους παραγόντων, είτε επειδή ο εκδότης δεν μπορούσε να συμφωνήσει και οι Τράπεζες δεν ήταν διατεθειμένες να συμβιβαστούν μαζί του, είτε επειδή η κυβέρνηση άλλα σχεδίαζε και σχεδιάζει, είτε τέλος γιατί οι ενδιαφερόμενοι δεν ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν τόσα όσα η εξυγίανση της εταιρίας απαιτούσε, φθάσαμε κάποια στιγμή στην καταγγελία των δανείων και στις παρεπόμενες πράξεις.

Στα τέλη Ιανουαρίου οι πιστώτριες Τράπεζες, αφού διαβουλεύτηκαν μεταξύ τους και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει επενδυτική πρόταση ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις τους,κατέθεσαν αίτηση στο Δικαστήριο ζητώντας την ένταξη του οργανισμού σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και τον διορισμό εκκαθαριστή.

Ταυτόχρονα κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας προστασία έναντι των πιστωτών και απαγόρευση πράξεων που θα απομείωναν την αξία των περιουσιακών στοιχείων του οργανισμού.

Το Δικαστήριο όρισε δικάσιμο στις 3 Μαρτίου και οι περισσότεροι θεωρήσαμε ότι άνοιξε κάποιος δρόμος, δύσκολος κι αγκαθωτός,αλλά δρόμος.

Αμέσως μετά παρενέβησαν συμπληρωματικά στη διαδικασία τόσο η εταιρία, όσο και οι εργαζόμενοι σ' αυτήν, διεκδικώντας έστω μερική απελευθέρωση των δεσμευμένων εσόδων του οργανισμού, ώστε υποτυπωδώς να υποστηριχθεί λειτουργία του οργανισμού και να διασφαλισθεί η αξία των περιουσιακών της στοιχείων.

Το επιχείρημα είχε προ πολλού αναπτυχθεί τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στις Τράπεζες.

Στην πρώτη σημειώναμε ότι για τις ανάγκες της πολυφωνίας είναι απαραίτητη η υποστήριξη με κάποια τροπολογία που θα έλυνε τα χέρια των Τραπεζών,οι οποίες αναλογίζονταν τις όποιες ποινικές ευθύνες μπορούσαν να εγερθούν από μικρή αλλά επιπρόσθετη χρηματοδότηση και στα πιστωτικά ιδρύματα επισημαίναμε ότι έχουν συμφέρον να διατηρήσουν ανοιχτά τα μέσα του οργανισμού γιατί έτσι θα εξασφάλιζαν υψηλότερο τίμημα και θα επιτύγχαναν την ανάκτηση του μεγαλύτερου μέρους των δανείων που κατά καιρούς είχαν χορηγήσει.

Η μεν τροπολογία χάθηκε στις δαιδάλους της πολιτικής, η δε ενδιάμεση χρηματοδότηση στον κύκλο της ευθυνοφοβίας που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στο τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Κάπως έτσι φθάσαμε στην απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δεν αφήνει παράθυρο ανοιχτό ούτε στα μέσα,ούτε στους εργαζόμενους του οργανισμού.

Η απόρριψη του αιτήματος για ενδιάμεση χρηματοδότηση οδηγεί αναγκαστικά σε διακοπή της λειτουργίας των Μέσων του οργανισμού. Οι εργαζόμενοι είναι εξουθενωμένοι οικονομικά, δεν έχουν ελπίδα καταβολής κάποιας αμοιβής και το χειρότερο διαισθάνονται ότι οι Τράπεζες και η κυβέρνηση τους οδηγεί στην ανεργία, χωρίς καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημειώσεων.Κατόπιν αυτών θα καταφύγουν σε μέτρα διασφάλισης των δικαιωμάτων τους και προφανώς σε αναζήτηση άλλης απασχόλησης.

Κοινώς μέχρι τα μέσα ή τα τέλη Μαρτίου οπότε και αναμένεται να εκδοθεί και ανακοινωθεί η δικαστική απόφαση τα έντυπα και τα άλλα μέσα του οργανισμού θα έχουν σβήσει και η περιουσία του, την προστασία της οποίας υποτίθεται επέβαλε ο αρμόδιος πρωτοδίκης, θα έχει πλήρως απαξιωθεί.

Η αλήθεια είναι ότι στην κυβέρνηση δεν νοιάζονται και τόσο. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ένα «προσωρινό» λουκέτο θα διευκόλυνε τα σχέδιά της για άλωση των μέσων του δημοκρατικού χώρου.

Κατά μια εκδοχή και οι Τράπεζες δεν νοιάζονται για την τύχη των εφημερίδων και των άλλων μέσων, ούτε επίσης για το τίμημα που θα εισπράξουν. Τους ενδιαφέρει μόνο η αποφυγή των όποιων ποινικών ευθυνών και για τούτο δεν αναλαμβάνουν κανένα ρίσκο. Η δε Δικαιοσύνη τυφλή ούσα δεν βλέπει τίποτε.

Όπως και να έχει ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου. Το δικαστήριο έλαβε μέτρα που ζητούσαν οι Τράπεζες για τη διασφάλιση της περιουσίας του οργανισμού, αλλά αυτά την οδηγούν με μαθηματική βεβαιότητα στην απόλυτη απαξίωσή της!

Και η κυβέρνηση που ομνύει στην προστασία και τα δικαιώματα των εργαζομένων δεν φροντίζει ούτε για την αυτονόητη καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων. Κατά τα άλλα παλεύει υποτίθεται να επαναφέρει τις συλλογικές συμβάσεις και να αποτρέψει τις ομαδικές απολύσεις.

Παρά ταύτα οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ επιμένουν και θα εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχεια των μέσων του οργανισμού και να εξασφαλιστούν τα δικαιώματά τους.

Και κάτι τελευταίο. Ας γνωρίζουν όσοι παραλογίζονται και καλύπτονται πίσω από τις κουΐντες της πολιτικής και τραπεζικής εξουσίας ότι όλα εδώ πληρώνονται. Οι ελεύθεροι δημοσιογράφοι δεν παραδίδονται, θα βρουν τρόπο να δράσουν...


Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (54)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Ερωτήσεις προς Τρολ Ηνωμένων βουστασιων | 09/02/2017 16:21
  Θα ήθελα να μάθω που βρίσκονται τα στοιχεία σας με τις κατηγορίες ότι ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ έφαγε τα δάνεια σε offshore κλπ.... Φυσικά σαν κακοπληρωμένα τρολς των Ηνωμένων βουστασιων στηριζεστε στην ανωνυμία του πληκτρολογίου αν όμως έχετε στοιχεία να τα δημοσιεύσετε αλλά με το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο, εάν δεν έχετε τίποτα βουλωστε το αχρεια κολωπαιδια των Εξαρχείων
  Τερτσέτης
  απάντηση35
   
   
   
  ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠ΄ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ | 09/02/2017 09:04
  κ. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ επιτρέψτε μου να πω ότι τελευταία προτιμώ και παίρνω για την ενημέρωσή μου το Βήμα από σεβασμό στις οικογένειες των ανθρώπων που εργάζονται στο συγκρότημα ! Κατά τα άλλα, στην πυρά όλοι οι κρετίνοι - πολιτικοί , δημοσιογράφοι και εκδότες του κώλου ,δικαστικοί ,τραπεζίτες και τάχαμου επιχειρηματίες- που όλα αυτά χρόνια γαλούχησαν έναν λαό και τον έπλασαν κατ΄εικόνα και ομοίωση ! Τα δάκρυα του εκδότη δεν συγκινούν πια και καλά θα κάνει να φέρει απ'εξω τα δάνεια που πήρε για να σταθεί οικονομικά το συγκρότημα !Ο Τσίπρας και η παρέα του ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στο πολιτικό σύστημα !Τα πυροτεχνήματα που ρίχνει δεν κάνουν την διαφορά !Δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί !Μόνο τίμιοι !
  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ
  απάντηση71
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Δύναμή σας οι αναγνώστες σας | 09/02/2017 08:25
  Γιατί δεν απευθύνεστε στους αναγνώστες για οικονομική αρωγή; Μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.
  Δημήτρης
  απάντηση33
   
   
   
  Ποιος φταίει;;;; | 09/02/2017 08:15
  Κύριε Καρακούση μην κρυβεται την αλήθεια.. Ο ΔΟΛ σαν οικονομικός οργανισμός βρέθηκε σε αδυναμία λόγω των επιλογων της Διοίκησής του και όχι λόγω της Κυβέρνησης. Τουλάχιστον στα τελευταία άρθρα του ΔΟΛ έπρεπε να είστε ποιο ειλικρινείς. Η κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να δίνει, μετά από όσα έγιναν, εντολές στις Τράπεζες για να δίνουν χρηματοδοτήσεις σε αποτυχημένα οικονομικά σχήματα. Γιατί στο τέλος τα πληρώνουμε εμείς κ. Καρακούση...... Ασχοληθείτε με τα του οίκου σας .. Εκεί θα βρήτε ποιος και τι φταίει και όχι εάν φταίει η κυβέρνηση .
  panos
  απάντηση93
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Quelle decadance mon Vieux !! | 09/02/2017 01:18
  Όντως, Όπως και να έχει ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου! Οι "πρωτεργάτες" του αλητήριου δομημένου κοινωνικού αυτοματισμού εκλιπαρούν τώρα να διαγραφούν τα χρέη του αφεντικού τους ενώ πλειοδοτούσαν στο κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων έως χτες. Ο "εκδότης" του ΔΟΨ Αφού "άρμεξε" από το πάρτι του χρηματιστηρίου δις δρχ και εκ δανείων από τις τράπεζες με εγγύηση αέρα προερχόμενο ανάμεσα από τα σκέλια του (sic!) και τα μετέφερε σε off shore, τώρα βάζει τους υποτακτικούς του και τα γιουσουφάκια του να εκβιάζουν τους κυβερνώντες όπως έκανε πάντα! Λυπάμαι αλλά δεν σας συγχωρούν οι νοήμονες και δημοκράτες πολίτες της αποικίας χρέους που κι εσείς βοηθήσατε να γίνει η πατρίδα μας !!
  Mantenidis K
  απάντηση51
   
   
  Ακόμα και τώρα, είστε απίστευτοι... | 08/02/2017 21:45
  "Με τον εκδότη εξουθενωμένο, χωρίς δυνάμεις και δυνατότητες,"... Κάπου εκεί (θα έπρεπε να) σταματήσω να διαβάζω. Είναι ντροπή που οι συνάδελφοί σας σε Βήμα και Νέα, ανέχονται ακόμα και τώρα τέτοιου είδους "άρθρα" που απηχούν απόλυτα το βίο και πολιτεία, τις απόψεις και τη διαχείριση Ψυχάρη στον ιστορικό ΔΟΛ, προσπάθειες ύστερες να αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες που έχουν για την κατάντια του συγκροτήματος. Διότι αυτοί έχουν τις ευθύνες για αυτό, μαζί με τις διευθυντικές ομάδες (των οποίων είστε εξέχων στέλεχος) που διοίκησαν τα τελευταία 15 χρόνια το ΔΟΛ. Χάσατε το πιστό σας κοινό, αλλάξατε ιδεολογικό στρατόπεδο για να παραμείνετε στην πίτα και πετιέστε τώρα σαν στιμένη λεμονόκουπα...
  Giannis
  απάντηση71
   
   
  Κρυφτούλι | 08/02/2017 20:48
  "...Στα τέλη Ιανουαρίου οι πιστώτριες Τράπεζες, αφού διαβουλεύτηκαν μεταξύ τους και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει επενδυτική πρόταση ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις τους,..." Αυτό που λες τα λέει όλα. Ο ΔΟΛ ως είναι - και με τις δουλείες περί μαζικών απολύσεων και αδυναμία δραστικής ελάττωσης μισθών, των αρτηριοσκληρωτικών νόμων - δεν είναι βιώσιμη επιχείρηση. Δυστυχώς.
  Όχι υπεκφυγές
  απάντηση41
   
   
  Τα καλ'α και συμφέροντα τις τσεπες ημών | 08/02/2017 19:57
  Χρειάζεται πραγματικό θράσος για να κάνεις στους δικούς σου αυτό το οποίο εσύ θεωρείς απαρέδεκτο και εκδικητικό οταν σου το κάνουν οι ξένοι.Οταν χρησιμοποιούμε τα χειρότερα επίθετα για τους ευρωοπαίους δανειστές μας και όταν τους στολίζουμε με τα πιό εξευτελιστικά επιθετα γιατι θέλουν να μας πουλήσουν τις περιουσιες μας αν δεν μπορέσουμε να ξεχρεώσουμε και θέλουμε να σχίσουμε τις συμφωνιες μαζί και το χρέος γιατί σέρνουμε στα δικαστήρια τους δικούς μας Ελληνες χρεώστες και εκποιούμε την περιουσία τους; Εκτός κι'αν άλλη είναι η δεοντολογία οταν χρωστάς και άλλη οταν σου χρωστούν.
  Αντιλογίας
  απάντηση41
   
   
  ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΡΟΛ! | 08/02/2017 19:38
  Η μόνη κυβερνητική υπηρεσία, που δουλεύει, είναι η "ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΡΟΛ"! Ουστ, να χαθείτε αγράμματα κρατικοδίαιτα τεμπελόσκυλα, τερατογενέσεις του κομματικού σωλήνα!
  ΜΙΔΑΣ
  απάντηση43
   
   
  ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΚΤΛ,ΚΤΛ. | 08/02/2017 19:19
  Οταν ένας εργοδότης παίρνει δάνεια για την μισθοδοσία των υπαλλήλων του και το κέρδος το βάζει στην τσέπη του λέγεται απατεώνας.Εσείς οι μεγάλοι καρχαρίες και οι ρουφιάνοι σας να πάτε να....ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ. Αλοιμονο στους απλούς υπαλλήλους του ΔΟΛ. Πρώην απολυμένος μετά από 17 χρόνια!!
  ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ
  απάντηση70
   
   
   
  ΑΛΗΘΕΙΕΣ | 08/02/2017 16:32
  ΚΕ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΝ ΔΟΛ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΙΣΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Φ.ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ 25-30 ΕΚ € ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ . ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ . ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕ/ΝΤΗ ΠΙΣΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
  Ο ΑΠΟ ΜΕΣΑ
  απάντηση286
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  τρολάκια | 08/02/2017 15:42
  τα ...ανεξάρτητα τρολάκια, έχουν πιάσει δουλειά από νωρίς κ. Καρακούση με το άρθρο σας. Προς το παρόν ασχολούνται με τα σχόλια των αναγνωστών σας δείχνοντας την προτίμησή τους σε όσα υπερασπίζονται την "αθώα" κυβερνητική γραμμή. Πλάκα έχουν. Θέλει το τρολ να κρυφτεί και το ike δεν το αφήνει
  Ανώνυμος / η
  απάντηση146
   
   
   
  Κύριοι, δεν κατάλαβα … | 08/02/2017 15:08
  γιατί κατηγορείτε τον Τσίπρα? Μήπως επειδή δεν σήκωσε το ακουστικό, όπως γινόταν από όλους πρωθυπουργούς για δεκαετίες ολόκληρες, να πάρει κάποιον τραπεζίτη τηλέφωνο και να του πει «δώσε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ για να το παίζουν με το αζημίωτο «Νταβατζήδες» κάθε επίδοξου πολιτικάντη? Γιατί κατηγορείτε την σημερινή Κυβέρνηση ? Μήπως επειδή προτίμησε να επιβάλει διαφάνεια στο πεδίο της πληροφόρησης της κοινωνίας? Παρ´ όλα αυτά ο πρωθυπουργός δήλωσε στην Βουλή ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να διερευνήσει τρόπους προσφοράς βοηθείας στους δεινοπαθούντες δημοσιογραφικούς οργανισμούς και τους εργαζόμενους σε αυτούς υπό την προϋπόθεση ότι θα συναινέσουν τόσο οι ίδιοι οι οργανισμοί, όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αντί λοιπόν να εκφράζετε την πικρία σας απέναντι στα κόμματα του παλιού διεφθαρμένου συστήματος τα οποία βοηθούσατε για δεκαετίες ενεργά προπαγανδίζοντας τις πολιτικές τους θέσεις και τα οποία σήμερα σφυρίζουν αδιάφορα, επιτίθεστε στην σημερινή κυβέρνηση λες και ήταν ο Σύριζα και οι Αν.Ελ. τα κόμματα αυτά που οδήγησαν την χώρα στον γκρεμό της χρεοκοπίας, εσας του εργαζομενους και τον λαό μας στην απελπισια.
  Doros
  απάντηση2147
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Απίθανοι... | 08/02/2017 14:41
  Μόνο μια λύση είναι λογική:Όσο υπάρχει "πελατεία" (υπάρχει!) να σας αφήσουν να συνεχίσετε και να "τραβάνε" από τα κέρδη ένα μέρος για πληρωμή χρεών.Οτιδήποτε άλλο είναι έργο ηλίθιων η κουτοπόνηρων και αυξάνει τη ζημιά άρα και ποινικά τιμωρητέο.Τι πιστεύουν;Θα μας κάνουν μεμέτια που θα ενημερώνονται από τύπους σαν τον Αρβανίτη;
  Μυρτσίδης Αντώνης
  απάντηση224
   
   
  Ας κλείσει τον ΔΟΛ η πρώτη φορά Αριστερά | 08/02/2017 13:52
  Αυτή θα χάσει τα περισσότερα υπαρξιακώς. Βλ ΕΡΤ, που σε πολλούς δεν άρεσε η φάση της, και που το μαύρο, όμως, δεν άρεσε περισσότερο. Επίσης άλλο μέγκα άλλο δολ.Μπορεί να μη γουστάρουμε Πρετεντέρη αλλά μαύρο στο ΔΟΛ, μαύρο στον ΣΥΡΙΖΑ έτσι απλά. Γιατί κρύβεται πίσω από την αντιπολίτευση λες και δεν κυβερνάει. Για να μην αρχίσω για τις χρεωκοπημένες τράπεζες και τους χρεωκοπημένους τραπεζίτες και τραπεζικούς που σώνουμε κάθε τρεις και λίγο. Επιτέλους, ούτε 5-10 προσωπικότητες δεν υπάρχουν πια με στοιχειώδη λογική, με αίσθημα προσωπικής και συλλογικής ευθύνης στους ασκούντες πάσης φύσεως εξουσία; Έχουμε γεμίσει επιπλέοντες φελλούς με ψυχή αμοιβάδας, από φθηνούς παίκτες.
  A
  απάντηση1911
   
   
  Οσες και να σκουζει περιτεχνα δικαιολογιες η διοικηση, | 08/02/2017 13:50
  μιλουν τα δεδομενα: Πως γινεται ο κορυφαιος ανταγωνιστης σας να μην χρεοκωπησε ενω απεχει ακομη περισσοτερο προς Δεξια απο την Αριστερη Κυβερνηση? Ολοφανερη αποδειξη οτι η Ιστορικη Εφημεριδα κατεληξε δυστηχως, σε διεφθαρμενη Διοικηση με σφραγιδα Μεταπολιτευσης. Κριμα για τους εργαζωμενους που απλα μισθοτοι εντολοδοχοι ητανε. -Προεμφυλιακη Ελλαδα -
  prellas - Προεμφυλιακη Ελλαδα
  απάντηση1815
   
   
  Τζογος | 08/02/2017 13:44
  Όπως το βλέπω εγώ το θέμα είναι και επιχείρηση φίμωσης του αντιπολιτευόμενου τύπου και τζογαρισμα να πέσει γενικά η τιμή και να περάσει ο ΔΟΛ σε ημέτερα παιδιά της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πιάτσας. Η.......Ίσως σε άλλα χέρια άλλης ιδεολογίας, ισως γιαυτό η αντιπολίτευση κάνει το κορόιδο.... Πάντως κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκιας....Όπως λέει και ο Σαίξπηρ!
  Παστός Καλαμας
  απάντηση1512
   
   
  Αδυνατες παραδοσιακες λυσεις | 08/02/2017 13:28
  Κ Καρακουση ότι σε μια κανονικη χωρα και τραπεζικο συστημα οι τράπεζιτες που δεν ενδιαφερονταν για τις καρεκλες και γλοιφουν πολιτικους (ή και στα 80 ακομη κυνηγουν θεσεις ) αλλα για την προστασια καταθετών τους και μετοχων θα εκαναν αυτό που λετε με αναλυση τκοστους /οφελους .Τωρα με δημοσιο χρημα που καλυψαν τα 37 δσ του PSI
  pan montr
  απάντηση34
   
   
  Το σχέδιο προχωρά κανονικά | 08/02/2017 12:36
  Το πρώτο βήμα έγινε,να μην υπάρχει ελεύθερη φωνή στον χώρο του Κέντρου,γιατί σκοπός είναι η λεηλασία και των τελευταίων ψηφοφόρων του Κέντρου (εννοείται από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ). Θα μπορούσε ο Τσίπρας να αλώσει αυτόν τον χώρο,όταν θα υπήρχε ένα ακμαίο Συγκρότημα Τύπου; Όxι, βέβαια. Ας μην ξεχνάμε,η προσπάθεια των εξουσιολάγνων της Αριστεράς είναι να παραμείνουν ο δεύτερος πόλος του πολιτικού συστήματος.και μετά ''πάλι με χρόνια με καιρους πάλι δικά μας θα ΄ναι''.
  dm
  απάντηση2118