από metereologos.gr
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
 
 

Η λογική και η ελπίδα λείπουν, να μην χαθεί και κάθε είδους αξιοπρέπειας

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Στον περιορισμένο και πιεστικό προεκλογικό χρόνο, είναι βέβαιο πως θα επικρατήσει η διασπορά του φόβου, για τα χειρότερα από την Νέα Δημοκρατία και η ενίσχυση της οργής, από την αντιπολίτευση. Θα λείπει η αντικειμενική παρουσίαση των προβλημάτων. Θα λείπει η ψύχραιμη συζήτηση για τα αίτια της κρίσης και οι ορθολογικές προτάσεις ,για την επίλυση τους .Θα λείπει η λογική στη ερμηνεία των γεγονότων και στην διαμόρφωση των προτάσεων Συνεπώς θα λείπει και η ελπίδα. 

Κάτω από την πίεση δύο κυρίως αρνητικών συναισθημάτων και την διόγκωση τους , για ευνόητους λόγους, από τα ΜΜΕ, οι μετεκλογικές εξελίξεις, όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα ,μόνο αισιόδοξες δεν θα είναι.

Ελπίζω το δύο εκλογικά σχήματα , με τα οποία κατέρχονται οι συρρικνωμένες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ να μην αποδυθούν σε ένα πόλεμο αλληλοεξοντωσης. Να μην απαξιώσουν ακόμη περισσότερο το πολιτικό μας χώρο. Να μην απογοητεύσουν, ακόμη περισσότερο τον κόσμο. Αφού δεν μπόρεσαν να δείξουν γενναιότητα και υπευθυνότητα , συμβάλλοντας στην ενότητα ,την ανανέωση και την ανασύνθεση του χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας ,ας κρατήσουν ένα επίπεδο αξιοπρέπειας την περίοδο αυτή. Οι εξελίξεις ,για την χώρα  και τον πολιτικό μας χώρο ,θα είναι δύσκολες και μετά τις εκλογές . Οι προσπάθειες για την ανόρθωση της χώρας και του πολιτικού μας χώρου, πρέπει να συνεχιστούν.Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (1)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
     
    αξιοπρέπεια στην πολιτική | 13/01/2015 21:11
    Δυστυχώς Γιάννη αυτή τη φορά χάθηκε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας από πολλούς. Η ευκολία με την οποία επέλεξαν κάποιοι πολιτικούς χώρους για να είναι υποψήφιοι με μοναδικό στόχο την επανεκλογή τους αποδεικνύει την ποιότητα του χαρακτήρα αυτών των ανθρώπων τους οποίους η παράταξη εμπιστεύτηκε και τοποθέτησε σε θέσεις ευθύνης. Ο κάθε απλός ψηφοφόρος θα πρέπει να αναλογιστεί και τη δική του ευθύνη όταν ελαφρά τη καρδία επιλέγει πρόσωπα χωρις σοβαρότητα, σταθερότητα και συνέπεια λόγων και έργων. Πάντα με ενοχλούσαν οι μεταγραφές στον αθλητισμό, και τώρα τις βλέπω στην πολιτική να τείνει να γίνει κανόνας......................, Εχουμε να δούμε πολλά ακόμη
    Δάσκαλος
    απάντηση00