από metereologos.gr
Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
 
 
Πειρουνάκης Νικόλαος Γ.Οικονομολόγος 

Ρατσισμός, ξενοφοβία κλπ μη πολιτικώς ορθά

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Ο Χ είναι Σομαλός/Νιγηριανός/Κογκολέζος. Πιστεύει ότι οι μαύροι είναι ανώτεροι απ’ τους λευκούς. Ο Ψ είναι Ελλην. Πιστεύει ότι οι Ελληνες είναι ανώτεροι απ’ τους Γερμανούς/Εγγλέζους/Τούρκους. Ο Ξ είναι μουσουλμάνος. Πιστεύει ότι οι μουσουλμάνοι είναι ανώτεροι απ’ τους χριστιανούς και πάντα μη μουσουλμάνο. Είναι τιμωρητέοι; Δεν είναι δικαίωμά των να τα πιστεύουν αυτά;

Εκατομμύρια Ελληνες είναι ξενόφοβοι. Λέγουν: «Φοβούμαι τους ξένους», εννοώντας φυσικά όχι τους τουρίστες (συνήθως), μα τους λαθρομετανάστες. Τους φοβούνται επειδή πολλοί ξένοι αυτού του είδους διαπράττουν εγκλήματα και συνιστούν απειλή. Τους φοβούνται επειδή επιβαρύνουν τις ήδη ανεπαρκείς  & αναποτελεσματικές δημόσιες υπηρεσίες, ενώ μάλιστα δεν έχουν πληρώσει ή πληρώνουν γι’ αυτές (υγεία, εκπαίδευση, συγκοινωνίες). Είναι τιμωρητέοι για τον φόβο των; Θα τιμωρείται δηλ. και ο φόβος τώρα;

Όχι, απαντούν οι πολιτικώς ορθοί (ΠΟ). Οι ανωτέρω ας πιστεύουν και ας φοβούνται ό,τι θέλουν, αρκεί να μην εκδηλώνουν αυτήν την πεποίθησι και αυτόν τον φόβο. Ας πιστεύουν και ας φοβούνται σιωπηλά, στα «μουλωχτά». Ιδίως δεν επιτρέπεται να προτείνουν μέτρα αντιμετωπίσεως πραγματικών προβλημάτων, που, ενδεχομένως, προκαλούν οι «ξένοι».

Ενας διάλογος

Μα πώς, ανταπαντούν οι «φόβον έχοντες». Εντάξει, δεν θα προτείνουμε ή προτρέπουμε σε «βιαιοπραγίες». Να μη θέτουμε καν το πρόβλημα ως πρόβλημα; Να μη προτείνουμε κάποιες λύσεις;

Όχι, απαντούν οι ΠΟ. Το να ομιλείς καν για τους ξένους ως πρόβλημα συνιστά έμμεση προτροπή σε ενέργειες εις βάρος των – ακόμη και σε βιαιοπραγίες. Είναι ανθρωπιστικά απαράδεκτο, είναι μη ΠΟ. Αν κάποιος ξένος εγκληματήσει, ας λογοδοτήσει ως άτομο και μόνο. Η μόνη επιτρεπτή συζήτηση για τους ξένους ως σύνολο είναι πώς θα γίνει η ζωή των καλύτερη, η υποδοχή των φιλικότερη, η ενσωμάτωσή των αποτελεσματικότερη, τα «δικαιώματά» των (και τα πολιτικά) πλήρη. Οιαδήποτε διαμαρτυρία ή έκφραση ενοχλήσεως από τους «γηγενείς» συνιστά ρατσισμό, είναι συνεπώς ανεπίτρεπτη, φασιστική.

Πόσους δηλ. ξένους «σηκώνει» η χώρα, ερωτούν οι «γηγενείς»; Αυτό εξαρτάται απ’ τους ιδίους τους ξένους και μόνο, απαντούν οι ΠΟ. Οσοι θέλουν να έλθουν, ας έλθουν. Και αν κάποια στιγμή οι ξένοι είναι πολύ περισσότεροι απ’ τους γηγενείς, ερωτούν οι τελευταίοι; Αν συνεπεία τούτου, εκλέξουν Σομαλό ή Αφγανό πρωθυπουργό; Τι σας πειράζει το χρώμα ή η θρησκεία του πρωθυπουργού, απαντούν οι ΠΟ. Ρατσιστές/εθνικιστές/φασίστες (ΡΕΦ) είσθε; Δηλ. εμείς οι γηγενείς να μην έχουμε λόγο για τα συμβαίνοντα στην χώρα μας;  Όχι, απαντούν οι ΠΟ. Και μόνο το ότι λες «η χώρα ΜΟΥ», συνιστά ΡΕΦ. Ο «πατριωτισμός» είναι απλώς η «κομψή» εκδοχή του εθνικισμού, που, όπως όλοι ξέρουν, ήταν/είναι η ιδεολογία της «αστικής τάξεως» – και ξέρουμε όλοι πού ωδήγησε αυτή: στην αποικιοκρατία, τον ιμπεριαλισμό και δύο παγκοσμίους πολέμους.  Θα λες λοιπόν: εμείς οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, φυλής, γλώσσας, πολιτισμού, καταγωγής, συνόρων (αρκεί ν’ αναφέρεσαι σε «εργαζομένους» και όχι σε «καπιταλιστές»).

Μα, αντιτείνουν οι γηγενείς, είδαμε σε διαδηλώσεις στην Αθήνα το 2011 ξένους να κρατούν πλακάτ με την επιγραφή «φορολογήστε τους πλούσιους». Και, δεδομένου ότι οι πλείστοι των ξένων δεν έχουν τίποτε, συμπεραίνεται ότι γι’ αυτούς «πλούσιοι» είναι οι πλείστοι των Ελλήνων. Δηλ. έρχονται εδώ απ’ του διαόλου την μάνα και αμέσως ζητούν να τους πληρώνουμε ώστε να περνούν καλά, ενδεχομένως δε να διαθέτουμε γι’ αυτούς και τα όποια παραπανίσια σπίτια μας (τα οποία σπίτια ήδη φορολογούνται αβάστακτα, άρα είναι ένα βήμα πριν την απαλλοτρίωσι), ή και τα όποια παραπανίσια δωμάτια, αν τα σπίτια μας είναι κάπως μεγάλα. Κατά τί διαφέρει αυτή η «δημοκρατική», «ανθρωπιστική», πάντως δημευτική/εξισωτική, φορολόγηση, που επιζητούν οι εξαθλιωμένοι  (πλην ακάλεστοι και παρείσακτοι) ξένοι, απ’ τις εισβολές των βαρβάρων στην «πλούσια» ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ή τις λεηλασίες πλουσίων πόλεων κατά τον Μεσαίωνα (Σαμαρκάνδη, Βουχάρα, Βαγδάτη, Κων/πολη);

Ειδικότερα κατά τί θα διαφέρει η παροχή πολιτικών δικαιωμάτων σε αυτούς τους ξένους (οι εκ των οποίων μουσουλμάνοι με τίποτε δεν ενσωματώνονται), ώστε, όντας κάποια στιγμή πλειοψηφία ή στηρίζοντας μία αριστερή κυβέρνησι, να αρπάζουν  «νομίμως» (π.χ., διά της φορολογίας) τις περιουσίες και τα εισοδήματα των «εχόντων και κατεχόντων» (π.χ., το εξοχικό στο Πόρτο Ράφτη ή την Κινέττα ενός, που έχει ήδη ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη ή το Παγκράτι), από την αρπαγή με «φωτιά και τσεκούρι», που χαρακτήριζε τις βαρβαρικές επιδρομές του Μεσαίωνος; Απάντηση: θα διαφέρουν μόνο κατά το ότι οι επιδρομείς του Μεσαίωνος σε εσκότωναν κιόλας, ενώ οι σημερινοί (ελπίζουμε ότι) απλώς θα σε εξανδραποδίζουν νομίμως, διά της φορολογήσεως. Φυσικά έως ότου έλθει εκείνη η ώρα οι ξένοι (δηλ. οι λαθρομετανάστες) θα παρουσιάζωνται ως αναξιοπαθείς, επικαλούμενοι «ανθρωπισμό» και «πολιτική ορθότητα» για να τους λυπηθούμε. (Ενώ ειδικά στις χώρες καταγωγής όσων εξ αυτών είναι μουσουλμάνοι, δηλ. της μεγάλης αυτών πλειοψηφίας, οι χριστιανοί διώκονται ανελέητα, τόσο «νομίμως» - π.χ., με την απαγόρευσι ανεγέρσεως ναών ή κυκλοφορίας γυναικών με ακάλυπτο πρόσωπο - όσο με «φωτιά και τσεκούρι». Κυρία εξαίρεση, η Τουρκία, τόσο επειδή είναι κοσμικό κράτος όσο επειδή δεν υπάρχουν Τούρκοι λαθρομετανάστες.)

Α, ώστε είσθε «έχοντες και κατέχοντες», ε;, απαντούν οι ΠΟ (που, συνήθως, είναι αριστεροί). Μα ούτως ή άλλως δεν είναι σωστό να έχετε περιουσία όταν υπάρχουν Ελληνες προλετάριοι, Ελληνες φτωχοί. Σας πείραξε που οι φτωχοί αυτοί, με την βοήθεια της ψήφου των φτωχών ξένων, θα γίνουν πλειοψηφία ώστε να γίνουμε εμείς κυβέρνηση; Δηλ. σας πειράζει αν την περιουσία σας απαλλοτριώσουν όχι φτωχοί Ελληνες, μα φτωχοί ξένοι; Είσθε ρατσιστές δηλαδή!

Μα οι Ελληνες, που έχουν περιουσία, είναι η πλειοψηφία!, απαντούν οι γηγενείς. Και στο κάτω-κάτω και πολλοί αριστεροί με περιουσία θα την χάσουν αν γίνει πρωθυπουργός Σομαλός ή Αφγανός, που θα εκπροσωπεί εκατομμύρια πάμπτωχους (και δη μουσουλμάνους) (λαθρο)μετανάστες (με πλήρη πλέον πολιτικά δικαιώματα). Ούτε θα υπάρχει ανεξιθρησκεία τότε, ούτε γυναικεία ελευθερία.

Α, απαντούν οι ΠΟ, δεν έχει σημασία αν οι Ελληνες με περιουσία είναι πλειοψηφία μεταξύ των Ελλήνων, διότι ο αντιρατσισμός απαιτεί να συγκρίνεις τον αριθμό των «εχόντων και κατεχόντων» με τους «αθλίους» όλου του κόσμου, όχι μόνο με τους φτωχούς του τεχνητού μορφώματος, που σας έχουν μάθει οι αστοί ν’ αποκαλείτε «πατρίδα». Οσον δ’ αφορά τους αριστερούς με περιουσία, ε, αριστεροί είναι, θα την θυσιάσουν για το καλό των ανθρώπων γενικώς όπου γης (κι αν κάποιοι δυσανασχετήσουν, σημαίνει ότι δεν ήταν πραγματικοί αριστεροί, μα ανήκαν στην κατηγορία των «χρησίμων ηλιθίων», που έλεγε κι ο Λένιν). Εξαιρούνται οι ηγέτες της νέας, σοσιαλιστικής, αντιρατσιστικής Ελλάδος, των οποίων η περιουσία δεν θ’ απαλλοτριωθεί διότι θα θεωρηθεί «κρατική» (μια που οι ηγέτες αυτοί θα είναι το κράτος).

Μα δεν θα είσθε εσείς οι ηγέτες, θα είναι Σομαλοί/Νιγηριανοί/Πακιστανοί/Αφγανοί κ.α.!

Όχι, όχι, αυτά είναι συκοφαντίες. Οι καημένοι οι ξένοι θάχουν επιτέλους πλήρη πολιτικά δικαιώματα σε αυτόν τον χώρο, που τώρα λέγεται Ελλάς, και από ευγνωμοσύνη και συντροφικότητα θα επιτρέψουν στους Ελληνες αριστερούς «ηγέτες» και «ανθρωπιστές» να συνεχίσουν νάχουν «ηγετικό» ρόλο στα πράγματα.

Τώρα ποιος είναι ο «χρήσιμος ηλίθιος»; Ερωτούν οι γηγενείς. Και τι έχετε να ειπήτε για την ανεξιθρησκεία και συναφή;

«Πτωχοί τω πνεύματι» είσθε εσείς, οι γηγενείς με περιουσία και πατριωτισμό και όλες αυτές τις αστικές «αποσκευές». Δεν καταλαβαίνετε, διότι σας τυφλώνει ο αστισμός, ότι ο άνθρωπος είναι βασικά καλός – μόνο ο καπιταλισμός και ο ρατσισμός τον κάνει κακό. Οι ξένοι σίγουρα θα ευγνωμονούν εμάς τους ανθρωπιστές, που θα έχουμε παραδώσει την Ελλάδα (ή και όλον τον Δυτικό κόσμο) σε αυτούς. Στην νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα θα ζούμε όλοι ΄σαν αδέλφια. (Θα βοηθήσει και η απαλλοτρίωση των περιουσιών των «εχόντων και κατεχόντων», ιδίως των μη ανθρωπιστών.) Ε, και αν αι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να καλύπτουν κεφαλή ή και πρόσωπο, τι να κάνουμε, η θρησκεία των αδελφών μας, που ενδεχομένως θα είναι και πλειοψηφία, αυτά επιτάσσει. Και αν τα μεγάφωνα με την φωνή του μουεζίνη αντικαταστήσουν τα μεγάφωνα με τον ήχο του κώδωνος, τι πειράζει; Ηχορύπανση τα μεν, ηχορύπανση τα δε. Ρατσιστές είσθε;

Επί της ουσίας τώρα

Επειδή η λαθρομετανάστευση θέτει θέμα ποιότητος ζωής των Ελλήνων τώρα και επιβιώσεως της Ελλάδος και των Ελλήνων σε βάθος χρόνου, πρόβλημα υπάρχει. Τεράστιο, καθοριστικό. Οι Ελληνες έχουμε δικαίωμα να θέτουμε το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε. Ριζικά. Το ερώτημα είναι: Είναι θεμιτό αυτό να γίνει με βιαιοπραγίες ιδιωτών και με πρόσκλησι σε τέτοιες βιαιοπραγίες; Σίγουρα είναι θεμιτό να λες ότι, επειδή υπάρχει πρόβλημα, το κράτος οφείλει να το αντιμετωπίσει, ιδανικά δίχως βία, αλλ’ ακόμη και με την βία – την κρατική, την νόμιμη βία, της συντεταγμένης πολιτείας. Το να το ζητείς αυτό δημοσίως είναι αναφαίρετο δικαίωμα οιουδήποτε ΠΟΛΙΤΟΥ του κράτους, οιουδήποτε ΕΛΛΗΝΟΣ.

Συζητήσιμο είναι αν η βία – ή η πρόσκληση σε αυτήν – είναι θεμιτό να ασκείται ή να γίνεται από ιδιώτες. Κατ’ αρχήν, όχι – αλλά σε «ομαλούς» καιρούς. Αν οι καιροί δεν είναι «ομαλοί», αν η λαθρομετανάστευση και αι επιπτώσεις της είναι τέτοιας εκτάσεως όσο συμβαίνει σήμερα, αν το επίσημο κράτος δεν δύναται ή δεν θέλει ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα (επειδή, λ.χ., εξαρτάται απ’ τα χρήματα των ξένων «ανθρωπιστών» (!)), τότε η βία, έστω και η «ιδιωτική», θα είναι αναπόφευκτη όσο και θεμιτή. Είναι η βία, που θ’ αντιτάξει ένας άνθρωπος σε ληστή ή διαρρήκτη – και όσο και αν το δικονομικό μας σύστημα δέχεται ότι υπήρξε «νόμιμη αυτοάμυνα» σχεδόν μόνο όταν ο διαρρήκτης σε έχει πρώτα πυροβολήσει ή μαχαιρώσει (ή τα παιδιά σου ή την γυναίκα σου), πράγμα δώρον άδωρον, η πραγματικότης είναι ότι η αυτοάμυνα είναι φυσικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ό,τι και αν γράφεται ως «νόμος» σε ένα κομμάτι χαρτί.

Αναντίρρητα, δεν έπρεπε να είχαμε φθάσει ως εδώ. Αλλά τώρα, που εφθάσαμε, ή το κράτος θα κάνει το καθήκον του, ή οι Ελληνες, σε ατομικό είτε συλλογικό επίπεδο, θα κοιτάξουν να αυτοπροστατευθούν – και να προστατεύσουν την πατρίδα. Μακάρι αυτήν την προστασία να την παράσχει συντεταγμένα και με πειθώ η πολιτεία των Ελλήνων και όχι οι ξυρισμένοι της ΧΑ (που έχουν και άλλους σκοπούς, με τους οποίους οι πλείστοι Ελληνες – λογικώς και ορθώς – μάλλον διαφωνούν). Θα το κάνει; Διότι αν δεν το κάνει, το να νομοθετείς απλώς κατά του ρατσισμού ή κατά του χιτλερικού (ή ρωμαϊκού) χαιρετισμού, όταν η χώρα σου υποφέρει απ’ την εισβολή εκ. χιλιάδων ξένων (αποτελούντων εφιαλτικά υψηλό ποσοστό επί του ιθαγενούς πληθυσμού, ιδίως αντιστοίχου ηλικιακού φάσματος), σημαίνει ότι εθελοτυφλείς, ότι εν τη πράξει παίρνεις το μέρος των εισβολέων και ότι ανοίγεις τον δρόμο στην ΧΑ.Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (62)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Η λογική στην αποκάλυψη του έσχατου κακού που είναι η πηγή του 'πολιτικώς ορθού' | 13/05/2013 00:50
  Μακράν το καλύτερο άρθρο που έχω διαβάσει ποτέ στο site. Χρήση τετράγωνης λογικής για την απογύμνωση από κάθε δήθεν φιλανθρωπικό φύλο συκής, την αποκάλυψη του κινήτρου των αριστερών συμμάχων των λαθροεισβολέων. Του πως οι αριστεροί χρησιμοποιούν τους εισβολείς στην υπηρεσία του φθόνου, της μανίας καταστροφής της πατρίδας και του λαού της, που είναι το κίνητρό τους. Του πως η ανομολόγητη απάντησή των αριστερών στον τρόμο της εγκληματικότητας των λαθροκάφρων είναι πως ναι, εκείνοι δικαιούνται να σκοτώνουν, να ληστεύουν, να βρωμίζουν, να ρημάζουν! Δεν τολμούν να το πουν ευθέως, αλλά μισούν κάθε αξία, περιουσία, χαρά - η καταστροφή είναι το ιδανικό τους, γι' αυτό η συμμαχία με τους εισβολείς...
  Ιστορικός
  απάντηση213
   
   
  Εύγε!!!!!! | 12/05/2013 03:49
  Το καλύτερο άρθρο του Βήματος EVER!!!!!!!!!!!!
  TOM
  απάντηση224
   
   
  Sssssss! Tora milaei i epistimi. | 10/05/2013 21:10
  Epitelous kai epistimoniki apodeixi yia to IQ tous! Emeis to xerame oti eiste stokoi, eseis amfivallate. Oriste i apodeixis http://www.news.gr/kosmos/episthmonikes-anakalypseis/article/64709/episthmones-syndeoyn-to-ratsismo-me-th-hamhlh.html
  emigres
  απάντηση415
   
   
  Ekei sto VIMA ta diavazete ta arthra prin ta dimosiefsete? | 10/05/2013 18:17
  Grafei: "Συζητήσιμο είναι αν η βία – ή η πρόσκληση σε αυτήν – είναι θεμιτό να ασκείται ή να γίνεται από ιδιώτες. Κατ’ αρχήν, όχι – αλλά σε «ομαλούς» καιρούς. Αν οι καιροί δεν είναι «ομαλοί», αν η λαθρομετανάστευση και αι επιπτώσεις της είναι τέτοιας εκτάσεως όσο συμβαίνει σήμερα, αν το επίσημο κράτος δεν δύναται ή δεν θέλει ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα (επειδή, λ.χ., εξαρτάται απ’ τα χρήματα των ξένων «ανθρωπιστών» (!)), τότε η βία, έστω και η «ιδιωτική», θα είναι αναπόφευκτη όσο και θεμιτή." O arthrografos amfisvitei tin kyvernisi, to kratos kai tous nomous. Theorei tin via angkaia kai themiti. Kalei me tin parapano paragrafo tous polites se diapraxi egklimaton. Den yparhei eisaggeleas?
  emigres
  απάντηση726
   
   
  I LYSI EINE APLI . | 10/05/2013 16:29
  Ean I Dysis PRAGMATIKA , epithymei , na lysi to provlima tis oikonomikis tritikosmikis metanastefsis ,I lysi eine APLI . Ypsosi Teixon ke adiatriton synoron -kata to protypo Israil , akoma ke pamftoxis Voreiou Koreas , ke syxgronos GENEA Oikonomiki. enisxisi ,( Disekatomirion evro ke dollarion - an oxi merikon trisekatomyrion- se syndiasmo me apostoli ikanon symvoulon . Isos mia teteia " thysia" na axize makroprothesma ton kopo, , afou stadiaka o Tritos Kosmos tha epave na eine Tritos . Eksalou oi " provlimatikes "periptoseis xoron den eine pano apo 10 . Den apokleiete oi ithynontes ola afta idi na ta exoun skeftei , exoun omos to " kouragio" ke tin diathesi na ta efarmosoun ?
  Yiotgos Tziattas
  απάντηση102
   
   
   
  Πως σπαρταράνε τα χταπόδια; | 10/05/2013 13:51
  Είναι πολύ διασκεδαστικό να παρατηρείς τα διαφορα αριστεροψευτοπροοδευτικά χταπόδια (και λοιπά μαλάκια) να σπαρταράνε και να προσπαθούν να ελιχθούν ενώ είναι καρφωμένα από την πειρούνα της λογικής.
  AC/JC=After Christ Jeffrey Comes
  απάντηση419
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Συμφωνω απολυτα | 10/05/2013 13:25
  με την απολυτη γελοιοποιηση των "αντιρατσιστων" και του τροπου σκεψης τους οπως και με τα περισσοτερα σημεια του κειμενου. Απο την αλλη εφοσον ζουμε στο 2013 ειναι καλο να ξεχασουμε καποιες διακρισεις που θεωρουνται εντελως ξεπερασμενες επιστημονικα και ιστορικα (φυλετικη καθαροτητα, ισοτητα φυλων ανεξιθρησκειας κ.α) και να επικεντρωθουμε στα πραγματικα οροβληματα που περιγραφετε. Απο αυτη την αποψη μπορει καποιοι νομοι να εχουν νοημα και να οδηγουν σε πιο ουσιαστικο διαλογο
  Gguu
  απάντηση189
   
   
   
  Εύγε, πάρα πολύ καλό άρθρο | 10/05/2013 13:05
  περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την άρρωστη λογική των αριστερών δήθεν προοδευτικών.
  stefan_g
  απάντηση3415
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ | 10/05/2013 12:25
  Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ.......ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ
  Ανώνυμος / η
  απάντηση3110
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Μυρωδιά αίματος | 10/05/2013 12:03
  Έίναι τόσο έντονη η μυρωδιά του αίματος στο άρθρο σας που δύσκολα σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει το παραλήρημα, πολύ δε περισσότερο να ακολουθήσει τη συλλογιστική σας. Μια παρατήρηση μόνον: Δεν υπάρχουν παρείσακτοι, ούτε ξένοι αυτού του είδους, ούτε λαθρομετανάστες - υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν ξένοι, υπάρχουν παράνομοι μετανάστες. Δεν υπάρχει λάθρα ζωή. Υπάρχει ζωή και ένας ήλιος που μπορεί να μας ζεσταίνει όλους. Ίσως θα πρέπει να σκύψετε βαθύτερα στο πρόβλημα και να τεκμηριώσετε με όρους επιστήμης το φαινόμενο της βίαιης μετακίνησης των πληθυσμών. Αλλά γιατί να το κάνετε, αφού είναι πιο εύκολο και πιο ανώδυνο για εσάς να ξορκίζετε την Αριστερά δια πάσαν νόσον και παθογένεια;
  dioni
  απάντηση2555
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ΠΕΙΡΟΥΝΑΚΗ ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ | 10/05/2013 11:50
  Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα ως μικρή χώρα με ελλιπείς υποδομές δεν μπορούσε και δεν μπορεί πράγματι να στεγάσει τόσο πολλούς ξένους και μετανάστες. Στην πραγματικότητα όσοι ήλθαν εδώ ελπίζοντας να βρούν κάτι καλύτερο ή νομίζοντας πως εμείς είμαστε ευρωπαϊκή χώρα, έχουν οι ίδιοι απογοητευτεί και απελπιστεί από την κατάσταση που βλέπουν. Ωστόσο είναι άλλο θέμα οι ιδεοληψίες και η εμπάθεια του κυρίου Πειρουνάκη εναντίον των αριστερών πολιτών και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Το κατά πόσον η ελληνική Δεξιά έχει πατριωτικό χαρακτήρα το είδαμε και στην κατοχή (χίτες, ΤΕΑ) και στα 1974 (η Κύπρος κείται μακράν...)
  ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ
  απάντηση1539
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Touristes | 10/05/2013 11:49
  Perasmeni evdomada eimetha san touristes stin poli tis Thessalonikis .Eho akoma tin eikona pro ofthalmon,olon afton ton anthropon pou zitianevoun kai idiaitera afrikanon pou prospathoun na poulisoun diafora proionta. Ashetos an ekathimetha se kafeteria i prohorousame stin kata ta alla toso dynamiki kai oraia poli eimetha syhna perivalomenoi apo olous aftous tous anthropous apo ti stigmi pou vjainame apo kentriko xenodoheio pou mename. Epigame jia episkepsi se spiti ellinon ti paramoni pasha.Me kopo bikame se kentriko zaharoplasteio. Ta sholia tou oikodespotou metaxy asteiou kai sovarou:ma agapite mou, fainete oti eiste touristes, stous ellines den tolmoun....
  touristes apo voreio evropi.
  απάντηση205
   
   
  συγχαρητήρια | 10/05/2013 11:43
  Η φωνή της κοινής λογικής
  πολίτης
  απάντηση4212
   
   
  Εξαίρετο άρθρο!! | 10/05/2013 11:15
  Ως ναυτικός ποντοπόρος, αυτό που με το χέρι στην καρδιά δηλώνω, είναι ότι ο συνέλληνας κοιμάται ύπνο βαθύ και το ροχαλητό του εκλαμβάνει ως επαναστατικό εμβατήριο.Από την Σουηδία μέχρι το Ουαγκαντούγκου δεν υπάρχει περίπτωση να εισβάλλεις παράνομα και να μείνεις 'όρθιος'. Κατα πόσον να εργασθείς παράνομα και να υποβαθμίσεις αθέμιτα τα τοπικά μεροκάματα και ακόμη περισσότερο να κουβαλάς και 600.000 καλάσνικοφ στη χώρα τους. 'Οσο για τις μουσουλμανικές χώρες μια δοκιμή θα πείσει κάθε καλοπροαίρετο για την αντιμετώπιση μιάσματος που θα έχει.
  Ξυπνήστε γιουρούκια!!
  απάντηση519
   
   
   
  Παρεξηγημένοι ορισμοί. | 10/05/2013 10:57
  Ρατσισμόςή γκομπινισμός ορίζεται ως θέση όπου κάποιος θεωρεί την φυλή του περιούσια ή ανώτερη απο άλλες. Είναι μια θέση που έχει καταρριφθεί, και ως εκ τούτου απορριπτέα. Στην περίπτωση των παρανόμων μεταναστών (οιονεί εισβολέων) αποτελεί αυτονόητα ανάγκη αποπομπής των για λόγους πρακτικής και όχι φυλετικής (ρατσιστικής) αντιμετώπισης .Ουδέποτε ο νεοέλληνας διακατείχετο από διαφυλετικά σύνδρομα. Η ετικεττοποίηση των Ελλήνων ως ρατσιστών σκοπό έχει να τους ενοχοποιήσει βίαια ,εκόντος άκοντος, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα κέντρα εκείνα που σχεδιάζουν αφελληνισμό, επιθυμούν φτηνά χέρια, καθώς και ψήφους.
  Δ.Ρ
  απάντηση4613
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  ναι, είσαι ΡΕΦ | 10/05/2013 10:52
  Όλα σου τα επιχείρηματα κ. Πειρουνάκη βασίζονται σε μια (ρατσιστική) "παραδοχή υποβάθρου": ότι το ελληνικό έθνος-κράτος είναι μια πολιτεία "γηγενών" που υπάρχει με μόνη συνεκτική δύναμη εκείνη της καταγωγής, και ανεξάρτητα από, ή ακόμα και ενάντια στους (φτωχούς, γιατί οι πλούσιοι δεν σε ενοχλούν) "ξένους". Έτσι μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι η παρουσία του Αφγανού πρόσφυγα εδώ είναι "απειλή", χωρίς να βγάζεις άχνα για τη συνενοχή του ελληνικού κράτους στην καταστροφή του ίδιου του Αφγανιστάν. Προϋποθέτεις, επίσης, ως αυτονόητη την ιδέα ότι οι "ξένοι" δεν είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι όπως και η αφεντιά σου, αλλά κάτι σαν έντομα που μπορούν με διοικητικές αποφάσεις να εκδιωχθούν ή να ψεκαστούν.
  ΠΟ (δηλαδή εχθρός των ΡΕΦ)
  απάντηση1858
  Απαντήσεις  4 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Είσαι φασίστας. | 10/05/2013 10:46
  Ζήτω οι λαθρομετανάστες.Είναι κούκλοι καί τούς γουστάρω.
  ΚρυπτοGay.
  απάντηση239
   
   
  amyntikoi mixanismoi | 10/05/2013 10:40
  o ratsismos kai i ksenofobia basizontai, apo psychodynamini apopsi, ston fobo kai stin leitourgeia ton anepeksergaston amyntikon mixanismon.Oi ratsistes xreiazontai psychiatriki agogi kai synxronos nomiki pinikopoiiisi.
  Albanidis from Hamburg
  απάντηση925
   
   
   
  Θα περιμενω | 10/05/2013 10:39
  τωρα που θα περασει ο νεος αντιρατσιστικος νομος να σαπισεις στη φυλακη ΡΕΦιστα κρυφοχρυσαυγιτη.
  συριζαιος
  απάντηση1138
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων