από metereologos.gr
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
 
 

Σφουγγαρίστρες

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Καλά όλοι οι άλλοι, αλλά κι εσύ, κυρ Φώτη μου!

Καλά οι δύο εταίροι του κυβερνητικού συνασπισμού. Ας πούμε ότι και οι δύο έχουν τους λόγους τους. Να μην εκθέσουν τους ανθρώπους τους. Να μην γκρεμιστούν ολότελα τα χρεοκοπημένα κόμματά τους. Να μην τους πάρουν με τα γιούχα, τα γιαούρτια και τις βρεγμένες σανίδες. Να μην καταστραφούν τώρα που πρόκειται να υπογράψουν τα μέτρα για την πέτσινη σωτηρία του ελληνικού λαού. Ας πούμε ότι και οι δύο έχουν τα επχειρήματά τους. Διαβλητά; Εντάξει. Αλλά για τους ίδιους επιχειρήματα σοβαρά.

Ομως εσύ ο αριστερός. Εσύ ο ανιδιοτελής. Εσύ ο καθαρός. Εσύ ο λαϊκός. Εσύ ο σοσιαλιστής. Εσύ ο μη συστημικός. Εσύ ο παρθένος και αγνός. Εσύ λοιπόν στο ίδιο μήκος κύματος μ' αυτούς. Εντάξει. Ας το δεχθώ το επιχείρημά σου. Οτι εξ ανάγκης για τη δανειοδότηση της χώρας και την παραμονή μας στην ευρωζώνη πρέπει πάση θυσία, με την καρδιά σου να ματώνει, να βάλεις την τζίφρα σου κάτω από το οριζόντιο κούρεμα και την αποψίλωση του πορτοφλιού κάθε έλληνα φτωχού!

Χάριν συζητήσεως το δέχομαι. Και προσπερνώ τον σκόπελο αυτό. Ομως υπάρχει ένα ζήτημα καυτό. Ακόμα και η Κριστίν Λαγκάρντ, το αφεντικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συμφωνεί και πλειοδοτεί σ' αυτό. Ακόμα και η «αρχσυνωμότρια» Ανγκελα Μέρκελ επανέρχεται διαρκώς σ' αυτό.

Για την εκτεταμένη φοροδιαφυγή ο λόγος φυσικά. Για τις δεκάδες λίστες μαύρου χρήματος, εξαγωγής κεφαλαίων και διαπλοκής. Η Ανγκελα και η Κριστίν υποδεικνύουν διαρκώς. Πως πρέπει να πληρώσουν επιτέλους οι αρχικλέφτες του ελληνικού λαού. Ομως εσύ, κυρ Φώτη μου, σιωπάς.

Ενα πράγμα έπρεπε αμέσως να είχες κάνει. Τώρα που Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ανάγκη της δικής σου υπογραφής. Τώρα που και οι δύο αυτοί σε χρησιμοποιούν και σε αξιοποιούν ως το απόλυτο άλοθι της δικής σου αριστερής συμμετοχής. Τώρα λοιπόν. Να βγεις και για την υπογραφή σου να απαιτήσεις τρία πράγματα μαζί.

Πρώτον, να ψηφιστεί και να εφαρμοστεί νέος νόμος καρατόμησης της φοροδαφυγής. Οπου με συνοπτικές διαδικασίες, εντός δηλαδή ελαχίστων ημερών - όπως συμβαίνει σε κάθε σοβαρή χώρα ευρωπαϊκή - ο φοροφυγάς θα διαπομπεύεται, η περιουσία του θα δημεύεται και ο ίδιος θα φυλακίζεται. Αμέσως. Στο πι και φι.

Δεύτερον, ν' αλλάξει αμέσως τώρα, πριν από την ψήφιση των μέτρων, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και κάθε είδους πολιτικών. Με την πρώτη υποψία να αίρεται η ασυλία και κάθε βουλευτής να ελέγχεται με οδηγό την πορεία του χρήματος. Με πόσα μπήκε και με πόσα κατέληξε τώρα στη Βουλή.

Και τρίτον και καλύτερο, να απαιτήσεις εδώ και τώρα την τάχιστη διαλεύκανση όλων των υποθέσεων, όλων των περιπτώσεων που τα ονόματά τους έχουν αναρτηθεί σε κάποιες λίστες του ΣΔΟΕ. Και μαζί μ' αυτά να ζητήσεις την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων που έχουν σπρώξει τις λίστες κάτω από το χαλί.

Ιδού η ευκαιρία για μια στοιχειώδη σοβαρή πολιτική. Μόνον έτσι θα διαφοροποιηθείς. Αλλιώτικα συνένοχος κι εσύ. Αλλιώτικα μία από τα ίδια κι εσύ. Αλλιώτικα η Αριστερά σε ρόλο σφουγγαρίστρας της διαπλοκής. Αλλιώτικα εντελώς μέχρι τ' αυτιά χωμένος μέσα στο σάπιο σύστημα κι εσύ.

Αλλιώτικα, κυρ Φώτη μου, με μια λέξη με έξι γράμματα στο κούτελο σου θα κυκλοφορείς: Ντροπή!Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (59)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ. ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΚΛΙΚΕΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!! | 10/05/2013 23:14
  Διορίσθηκα, ως Πτυχιούχος Μόνιμος Υπάλληλος, ΝΠΔΔ, μετά από επιτυχία μου στον Πανελλήνιο Δημόσιο Διαγωνισμό Στο ΝΠΔΔ που υπηρετώ, τα τελευταία 13 έτη έγιναν εκατοντάδες προσλήψεις, χωρίς διαγωνισμό, κάτω από το απόλυτο καθεστώς γενικευμένης οικογενειοκρατίας και ως εκ τούτου με ενδεχόμενες παράνομες προσλήψεις και αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων. Σε ένα καθεστώς οικογενειοκρατίας, μια συνεχής και διαρκής ηθική παρενόχληση (mobbing) και ένας επαναλαμβανόμενος εκφοβισμός και συστηματική εργασιακή ψυχολογική κακομεταχείριση (bullying), είναι βέβαιον, ότι έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων-θυμάτων και κατ’ επέκταση, των οικογενειών τους. Φυσικό είναι τα μέλη της οικογενειοκρατίας να χαρακτηρίζουν δήθεν ικανούς τα μέλη τους και τους εκτός οικογενειοκρατίας δήθεν ακατάλληλους. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, που ζητά το υπουργείο, σε ένα τέτοιο καθεστώς οικογενειοκρατίας, παράνομων προσλήψεων αοριστου χρόνου που μπηκαν από το παράθυρο, κλικών, κομματισμού, ημετέρων, ανομίας, διαπλοκής κ.λπ., εξυπακούεται ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι αναξιόπιστο. Αυτό είναι ο νέος Καιάδας για να σώσουν την οικογενεικρατία, τους αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, την διαπλοκή, την ανομία, τις "φαμίλιες",τους ημέτερους, τους κοματικούς στρατούς. Στο καθεστώς οικογενειοκράτίας, τους έξω από αυτήν, τους εξαναγκάζουν σε αδράνεια (στο ψυγείο). Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την συντριπτική πληοψηφία, εκλέγουν με την ψήφο τους υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συλογικά όργανα, τοποθετούνται αναξιοκρατικά προϊστάμενοι κ.λπ. Είναι αστείο να ζητά το υπουργείο συμλήρωση ερωτηματολογίου, για το τι κάνει υπάλληλος-θύμα των πιο πάνω και μάλιστα με την επιβεβαίωση των προϊσταμένων, δηλαδή της ίδιας της οικογενεοκρατίας κ.λπ.!!!!!!!! Μετά από προσωπική οδυνηρή εμπειρία μου, που λαμβάνει χώρα τα τελευταία περίπου 2,5 έτη, ως υπάλληλος, εκθέτω τις απόψεις μου για τα εξής: Επιβάλλεται άμεσα η Νομοθετι
  Α. Π.
  απάντηση60
   
   
  ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. | 30/04/2013 20:10
  Διορίσθηκα, ως Πτυχιούχος Μόνιμος Υπάλληλος, μετά από επιτυχία μου στον Πανελλήνιο Δημόσιο Διαγωνισμό σε Ν.Π.Δ.Δ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να απολυθώ και να εξομοιωθώ, ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία, με προσλήψεις που έγιναν, τα τελευταία 13 έτη, χωρίς διαγωνισμό, κάτω από το καθεστώς γενικευμένης οικογενειοκρατίας, που έχει κατακλύσει το Ν.Π.Δ.Δ., και ως εκ τούτου με ενδεχόμενες παράνομες προσλήψεις, διότι κάτι τέτοιο και άδικο θα ήταν (συγκρίνοντας εντελώς ανόμοιες περιπτώσεις) και σε κάθε περίπτωση αντισυνταγματικό. Σε αντίθετη περίπτωση θα νομιμοποιηθούν οι ενδεχόμενες παράνομες προσλήψεις και θα λειτουργήσει κάτι τέτοιο ως άλλη «κολυμβήθρα του Σιλωάμ». Το όποιο, τυχόν πλεονάζον προσωπικό, προήλθε τα τελευταία 13 έτη από αυτές τις γενικευμένες προσλήψεις, κάτω από το καθεστώς οικογενειοκρατίας (συγγενείς υπαλλήλων, καθηγητών κ.λπ. εν ενεργεία ή συνταξιούχων), χωρίς διαγωνισμό και οι οποίοι κυρίως είναι υπάλληλοι αορίστου χρόνου, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μειωμένα προσόντα. Δεν είναι δυνατόν να θυσιαστώ, για να σωθεί η οικογενειοκρατία και ενδεχομένως οι κομματικοί στρατοί και οι ως εκ τούτου ενδεχόμενες παράνομες προσλήψεις. Φυσικό είναι τα μέλη της οικογενειοκρατίας και τα κόμματα που έκαναν αυτές τις προσλήψεις να χαρακτηρίζουν δήθεν ικανούς τα μέλη τους και τους εκτός οικογενειοκρατίας δήθεν ακατάλληλους. Ποιοι θα με αξιολογήσουν, για να απολυθώ; Τα μέλη της οικογενειοκρατίας; Τα υπηρεσιακά συμβούλια ή άλλα όργανα που βγαίνουν με τις ψήφους της οικογενειοκρατίας, αφού αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία; Οι «φαμίλιες»; Το κομματικό κράτος που επέτρεψε να προσληφθούν, με αυτόν τον τρόπο; Μήπως ιδιωτικές εταιρείες, με εργοδότη το κομματικό κράτος; Μήπως η όλη προσπάθεια είναι να σωθούν η οικογενειοκρατία, οι αορίστου χρόνου, κυρίως δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μειωμένα προσόντα, που μπήκαν από το παράθυρο, χωρίς διαγωνισμό τα τελευταία 13 χρόνια; Θέλουν να απολύσουν με τεχνάσματα ικανούς υπαλλήλους, με εμπειρία, πτυχιούχους, οι οποίοι προ
  Βασίλης Περ.
  απάντηση70
   
   
  Να διαλύσουμε "τα τζάκια" και την οικογενειοκρατία! | 01/10/2012 00:43
  Συμφωνώ! Ο κ. Κουβέλης , λογω των συγκυριών, ειναι ο μόνος πολιτικός με οντότητα που μπορεί να ΠΙΕΣΕΙ τον Σαμαρά ώστε να βελτιωθεί η κατασταση ΚΑΠΩΣ στις ανισότητες της φορολογίας. Θαυματοποιός δεν ειναι με τέτοιο διαλυμένο κρατικό μηχανισμο, αλλά να πιέσει για να αλλάξει ο Νόμος περι Ευθύνης Υπουργών και η φορολογία, σίγουρα μπορεί. Ειναι η τελευταία μας ελπίδα, αλλωστε. Η άλλη ειναι να πάρυμε τα 32 δις, να μείνουμε στο Ευρώ και να πάμε σε ΕΚΛΟΓΕΣ το καλοκαίρι, οπου ο λαός θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ τα κομματα των ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ (βλεπε σημερινή zougla.gr) και θα οδηγήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας νέων άφθαρτων κομμάτων και νέων προσώπων που είναι αυτοδιουμιούργητοι. Να τελειώνουμε με τα "τζάκια"!
  MM
  απάντηση10
   
   
  O Kouvelis tha timorithi gia ton rolo tou | 30/09/2012 17:16
  Apo tin archi fanike o doulikos rolos tou Kouveli. Pios den to perimene na katalixi etsi avtos o theatrinos tis politikis?
  anagnostis
  απάντηση26
   
   
  Ποιός μιλάει | 30/09/2012 15:48
  Καλά δε ντρέπεσαι; Αραχτός στην πολυθρόνα σου, μια ζωή κριτικάρεις τους άλλους; Για μπες στο χορό να δεις πως δένεται το ατσάλι. Εσύ σαν αριστερός πόσα γκουλάγκ έκανες γαργάρα και βγαίνεις τώρα να βρίσεις τον Κουβέλη, που αν μη τι άλλο σήκωσε τα μανίκια και μπήκε στα λάκο με τα σκατά μπας και περισώσει τίποτα. Ντροπή στους τεμπέληδες. Ντροπή στους αραχτούς. Ντροπή στους αμετροεπείς. Ντροπή στην υπόλοιπη αριστερά που κάθεται επιμελώς απέξω, γιατί φοβάται μη χάσει τη παρθενιά της.
  Νίκος_Φ
  απάντηση2511
   
   
  Η Καθοδος των Μυρίων | 30/09/2012 12:20
  Προσωπικα οι προσδοκιες μου για περισσοτερο ενεργη παρεμβαση της ΔΗΜ.ΑΡ εναποτιθενται κυριως για μετα την ψηφιση του "πακετου μετρων". Αυτα, αναποφευκτα και με όποια καλαφατισματα στην πορεια, θα ψηφισθουν. Απο εκει και μετα, κατα την εφαρμογη τους, η αναγκη για δικαιοσυνη σε ολα τα επιπεδα θα γινει πολυ πιο εντατικη καθως θα απομεινει ως το μονο "ελαφρυντικο ισοδυμαμο" Και τοτε ο "κυρ Φωτης" θα χρειασθει, οχι μονο να προσπαθησει να θυμηθει τα προεκλογικως υποσχεθεντα, αλλα και να υπερβει τα προκατασκευασμενα -συνθηματικα- εσκαμμενα των θεραποντων της "αριστερης ιδεολογιας", που τον τραβανε απ΄ το μανικι. Αλλιως θα πρεπει απο τωρα να προετοιμαζει επιτελικα σχεδια για την "Καθοδο των Μυρίων".
  nikaram
  απάντηση64
   
   
  Γιατί μόνο ο Φώτης; | 30/09/2012 10:50
  Γιατί συνεχίζουμε να βρίσκουμε πολιτικά άλοθι στους άλλους; Αν οι φοροδιαφυγή του Ιδιωτικού Τομέα είναι αναπτυξιακή πολιτική να καταργήσουν το φόρο να είναι νόμιμοι όλοι και να παραδεχτούν πως θα πληρώνουν οι δημ. υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι. Η βουλευτική ασυλία δε χρειάζεται μόνο Κουβέλη να καταργηθεί! Νομίζω πως από τον Κουβέλη απαιτείς τη λογική για να μπορούν να συνεχίσουν τα παράλογα οι άλλοι δύο. Ας σοβαρευτούν και οι 300 εκει μέσα
  Χαρά
  απάντηση11
   
   
  El Troicano | 30/09/2012 04:40
  Φιλε μου, μην κατηγορεις τον κυρ Φωτη και αυτος δεινοσαυρος της πολιτικης ειναι οπως εισαι και συ (κρινοντας απο τις αναλυσεις σου). Επομενως μαλλον το ιδιο θα εκανες και συ στην θεση του. Ειναι απλα αποδειξη οτι οταν δεν εχεις στρατηγικη (λογω παλαιομυαλιτιδας) απλα καταληγεις σε κολοτουμπες. Το ιδιο εκανε το Πασοκ,ο Σαμαρας και θα ακολουθησει ο Συριζα. Η μονη τους παρηγορια η προσκερη παραμονη στην εξουσια
  Ανώνυμος / η
  απάντηση42
   
   
  Ντροπη... | 30/09/2012 02:49
  Ναι Δανικα, οι λιστες. η ασυλια και (ξανα) ενας νεος νομος για την φοροδιαφυγη θα λυσει το προβλημα?Τι θα γινει με τους ΔΥ που το 47% αυτων εχουν προσοντα κλητηρα? Ποτε θα παρουν ποδι? Εφοσον το Συνταγμα λεει οτι ολοι οι Ελληνες εχουν ισα δικαιωματα και υποχρεωσεις, τοτε γιατι ο Κουβελης δεν απολυει απο το δημοσιο καμμια 200.000 και στην θεση τους να βαλει 200.000 του ιδιωτικου τομεα? Τοσα χρονια τους πληρωνουμε. Ειναι αντισυνταγματικο και ρατσιστικο να γινεται διαχωρισμος των Ελληνων μεταξυ αχρειαστων υπαλληλων του δημοσιου και ανεργων του ιδιωτικου τομεα. Η πρεπει να απολυθουν οι μη χρειαζοντες ΔΥ, η να αντικατασταθουν με ισαριθμους ανεργους του ιδιωτικου τομεα. Εστω εκ περιτροπης.
  Trojan
  απάντηση72
   
   
  ώρα για πράξεις | 29/09/2012 23:46
  Πέρα από όλα αυτά τα πολύ σωστά που λέει ο κ. Δανίκας για τη ΔΗΜΑΡ, θα πρόσθετα ότι τώρα είναι η ώρα όλη η Αριστερά να βάλει λίγο κατά μέρος τη στείρα και ξύλινη γλώσσα και να βοηθήσει με πρακτικούς τρόπους τον τόπο. Να καταγράφει όλες αυτές τις περιπτώσεις φοροδιαφυγής, αδικαιολόγητου πλουτισμού κ.λπ.που ανακοινώνονται καθημερινά ή που πέφτουν στην αντίληψή της και να κάνει με μεθοδικότητα συνεχή και ανελέητο κοινοβουλευτικό έλεγχο για την πορεία των υποθέσεων. Βομβαρδίζεται καθημερινά ο πολίτης για διάφορες τρανταχτές υποθέσεις φοροδιαφυγής και μετά έχει την εντύπωση ότι δεν γίνεται τίποτα. Η Αριστερά έχει προσπαθήσει να μάθει για να ενημερώσει και τον κόσμο της τουλάχιστον?
  ΕΘΠ
  απάντηση60
   
   
  Οι συνηθεις ανοησιες | 29/09/2012 23:32
  Για να γινει αυτο που λεει ο ....ιδιοφυης δημοσιογραφος χρειαζονται αναδιοργανωση κρατικου μηχανισμου που σημανει χρηματα , και λειτουργικο διοικητικο και δικαστικο συστημα που χρειαζεται κι αυτο χρηματα και χρονο. Με ψιχουλα στους δικαστες και με διαλυμενο κρατικο μηχανισμο ,χωρις υπολογιστικη υποστηριξη δεν γινεται τιποτα. Με κρατος χωρις χρηματα δεν μπορει να γινει αποτελεσματικο φορολογικο συστημα.
  petros
  απάντηση61
   
   
  ο τρώσας και ιάσεται | 29/09/2012 23:24
  ε όχι και να ρίξουμε τις ευθύνες για το μεταπολεμικό μας μπάχαλο στον Κουβέλη κυρ Δανίκα μου, όχι. Έχεις γράψει πολύ συχνά για το πως φτάσαμε ως εδώ. Δεν θα μας βγάλει από το τέλμα μια μικρή μειοψηφία. Αυτήν την ευθύνη την έχουν όσοι δημιούργησαν το μπάχαλο.
  σοβαρολογούμε?
  απάντηση112
   
   
  Ας ήμουν εγώ πρωθυπουργός για μια μέρα... | 29/09/2012 22:35
  Δεν σου λέω να είσαι στη θέση του αρχηγού ενός μικρού αριστερού κόμματος. Όπως συχνά ζητάς φίλε μου συνέλληνα πες οτι σε κάνω εγώ πρωθυπουργό! Τι θα κάνεις εσύ τότε (για τη φοροδιαφυγή κλπ); Με τους δικαστές να αργοπορούν και να απεργούν, με σχεδόν το σύνολο της χώρας να φοροδιαφεύγει, με ολους να σε υποτεύονται οτι το μόνο που θέλεις είναι η καρέκλα και οτι είσαι και εσύ ένας από αυτούς, με όλους στο το κόμμα σου να έχουν τα δικά τους συμφέροντα και με ένα μπάχαλο χώρα που δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις μεσα στην όλη σαπίλα. Η πολιτική βούληση είναι απαραίτητη αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετή. Πρέπει να βάλει ο καθένας ένα λιθαράκι. Αλλά και πως να το κάνει αφου δεν το κάνει κανεις άλλος;
  Νίκος
  απάντηση52
   
   
  dhladh | 29/09/2012 21:31
  poulaw kalabokia sto syntagma, kai den kobw apodeixeis,prepei na me diapobeusoun ,na me baloun fylakh , kai na kanoun gnwsto to onoma mou?kai etsi tha swthh h Ellada? E TOTE EXEIS DIKIO
  ploiarxos kalabokas
  απάντηση12
   
   
  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ | 29/09/2012 21:30
  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙ?
  ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ
  απάντηση100
   
   
  Ντροπαλος | 29/09/2012 20:46
  Ουτως ή άλλως ο "κυρ Φωτης" ειναι ντροπαλος τυπος ανθρωπου.
  nikaram
  απάντηση63
   
   
  ΒΑΛΕ ΤΗΝ .......... | 29/09/2012 20:31
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΗΤΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Σ 'ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΣΠΟ ΠΑΝΩ
  kostas
  απάντηση27
   
   
  ΜΠΡΑΒΟ | 29/09/2012 19:03
  ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΝΙΚΑ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΚΥΡ ΦΩΤΗ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? (ΛΥΠΑΜΑΙ/ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ/ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗΣ?ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ)
  leon
  απάντηση2529
   
   
  Aσε Μητσαρα..... | 29/09/2012 18:57
  Τι να σου κανει το ανθρωπακι ρε Μητσαρα?? Βρηκε καρεκλιτσα κι ειπε να ξαποστασει. Γερος ανθρωπος ειναι. Παλιος γαιδαρος ,καινουρια περπατησια δε γινεται. Αστα να πανε....
  picasso
  απάντηση2132