Το είδαμε και αυτό: η έκρυθμη και άναρχη κατάσταση που τείνει να επικρατήσει στους δρόμους, όπου οι πολίτες παίρνουν ενίοτε το νόμο στα χέρια τους για να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα εγκληματικότητας, πέρασε στα τηλεοπτικά στούντιο, αφήνοντας άφωνους τους θεατές που παρακολουθούσαν το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του ANT1.

Εκεί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, εξοργισμένος από τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία τον στόλισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, της επιτέθηκε με μπουνιές, αφού προηγουμένως είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.

Κορυφώνοντας έτσι την καθ΄όλα… πολιτισμένη κουβέντα που είχε ξεκινήσει με θέμα (και) τη δολοφονία Αλβανού ληστή από κάτοικο της Παιανίας. Μερικά χρόνια πριν μπορεί ακόμα και να γελούσαμε μπροστά σε ένα τέτοιο happening. Σήμερα που η Χρυσή Αυγή έχει μπει στη Βουλή, και που όλα δείχνουν ότι θα ξαναμπεί και με την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, μπορούμε μόνο να τρομάξουμε μπροστά στο νέο «πολιτικό πολιτισμό» που έρχεται να επιβάλει.

Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους όλα τα υπόλοιπα κόμματα αλλά και όσοι έριξαν ψήφο στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Είναι μεγάλες!